Dali je oštećen utor s tvoje strane ili se to javlja otkad je mob. kupljen ?
da li mi vrijedi garancija ako mi se je sjeb.. utor od mobitela (v630) izbacuje mi slusalice, i jedva prima USB, drzi jos donekle dobro punjac
f10
Dali je oštećen utor s tvoje strane ili se to javlja otkad je mob. kupljen ?
Trebalo bi vrjediti, tak se meni dešavalo isto na W800i. To nakon nekog vremena korištenja se pocne dešavati te se poslije sve cesce javlja.
Ne znam bas... Ovo bi moglo ici pod "mehanicka ostecenja", a za to ne vrijedi garancija.![]()
ak se nisi javil u roku xx dana (jamsvo) znaci da si ti napravio ostecenjeNazalost.
a sad druga je prica o kvaliteti proizvoda.
BTW prije nekoliko mjeseci sam imao doma 5 punjaca od SE i svi su radili na svim SE telefonima koje imamo. Danas sam spao na dva. oni rade ali kontakti ne. moda kad kojeg malo zasmices. sa glupog stantarda (t68 idt) su presli na jos gluplji. Treba koristit isprobano. Nokija bananica recimo.
dobar grah daleko se čuje
Ovo definitivno spada pod garanciju, meni su to mijenjali nekih 4-5 puta, na k800.
I zadnji put, kad su mi promijenili taj konektor (stavili novi), radio je kako treba samo prva dva tjedna- i onda je već počeo štekati.
A nekima normalno radi po godinu- dvije bez promijene.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ok, jer ja bas moram nastimavat da bi mi uopce radilo, a garanciju imam, hvala svima
s moje strane moze closed
f10
Neka stoji otvoreno, bar da javis jel proslo pod garanciju.
Sigurno ce mnoge zanimati...![]()
Meni na K610 isti problem pa morao mjenjat konektor, zvučnici i slušalice bi se sami od sebe odpajali, iskakivali bi iz porta.
Kad sam nosio k610 na servis da zamjene ekran,zamijenili su i konektor....onda sigurno spada u garanciju..
w610 modded totally.....
E sad se sjetim mojsa dobro si me sjetio kad sam i ja slao K610 na garanciju (ali ja zbog softwarea, koji se zablokirao) stavili mi novi konektor.
meni od prvog dana, punjac pada, npr. dodje mi poruka i idem pogledat koja je i prekine se punjene.
USB i slusalice oslicno stoje! Punjac od K750i cini mi se da bolje stoji!
Ja imama v64oi i isti problem.
Uglavnom problem nije u konektoru na telefonu nego u konektoru slušalica punjača itd.
One dve plastične nogice jednostavno se stanje i ispadaju je rje plastika nekvalitetna i presavitljiva. Uglavnom kad stvar počne ispadati ja kroz te nogice provučem šarafciger da ih napne i napuše i ostavim preko noći. Kad se one tako zadebljaju onda fino drže jedno dva tri tjedna i opet počnu ispadati pa iz početka.
Razlika između konektora koji drži i konektora koji ispada praktički je nevidljiva i zato čovjek misli da je problem u telefonskom konektoru a nije.
Isto je bitno da onaj zarez na nogicama ostane urezan je rje i on bitan, znači bitno je da napušete točno sami vrh konektora. Recimo s kabelom od punjača koji je od kvalitetnije plastike nikad nisam imao problem s ispadanjem.
evo tek sam danas dobio mob iako sam ga dao 01.09 na popravak, proslo je garanciju i sada je sve ok, jedino sto moram "vratit" w660 soft
moze bit, ali meni nije primalo niti moj punjac, a niti burazov koji ima tek 2 mjeseca mobitel (a onda ga je imao oko 10 dana, tj probao sam i sa novijim punjacom i slusalicama), i bio je sav prljav, moglo bi se reci i hrđav
Zadnji uredio ravilov : 13-10-2008 u 16:13
f10
ispravite me ako grijesim, ali konektor dodje 20ak kn...
Konektor dođe 50 kn.
Bookmarks