koja poboljsanja donosi?
Evo i link za v12, neslužben, nažalost...
http://www.gsm-multifund.com/firm/SX...01_service.rar
maraschino - PTICICA
koja poboljsanja donosi?
neznam, nisam ga stavio. moj je jos pod garancijom, pa ne zelim stavljati nesluzbene verzije. pricekati cu sluzbenu
maraschino - PTICICA
SLUŽBENA VERZIJA
http://www.my-siemens.com/com.aperto...001_update.exe
maraschino - PTICICA
Benefits of software version 12 compared to earlier versions:
- SAT update
- Call divert improvement
- New version of CamCorder
- GPRS transmission rate
- Carkit backlight handling
maraschino - PTICICA
O, super
Idemo staviti![]()
Forumaš godine :)
ne mogu skinuti...
dođe mi do 60% i jednostavno stane...
ne kuzim
maraschino - PTICICA
Ja sam skinuo... Upravo updejtam.
Forumaš godine :)
evo i ja napokon... i update-ano..
sad samo da vidiim gdje su najvece promjene
maraschino - PTICICA
javite sta je bolje, vrijedili ga stavljati............ GPRS i CARKIT me ne interesiraju alin CamCorder sta je novo sa time..........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
I? ima li kakvih osjetnih poboljšanja?sad imam verziju 7 nisam jos stigao napraviti update.....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Well? Novosti? Ništa?
pa nista toliko posebno. U biti najvece sam promjene primjetio kod GPRS-a, ali opet nista strasno.
maraschino - PTICICA
kod mene je zvuk kad uslikas sliku drukčiji,i sad mogu instalirati neke aplikacije koje mi prije nisu radile na v7
zvuk?
meni je isti kao i prije
maraschino - PTICICA
da puno je glasniji i brzi od onoga prije
ne. meni je isto kako i na v10
mislim da je tu onda vrlo vjerojatno tebi razlika u odnosu na v7, ali u odnosu na v10 nema nikakve razlike...
maraschino - PTICICA
Zvuk mi je potpuno jednak kao i kad sam ga kupio. Jedino što sam primjetio da sad mogu snimat puno duže video isječke. Nisam isprobavao koliko duge, ali je definitivno duže od jedne minute na koliko je bio limitiran do starije verzije.Poslao: alcatraz
kod mene je zvuk kad uslikas sliku drukčiji,i sad mogu instalirati neke aplikacije koje mi prije nisu radile na v7
da, tako je. jedino me upozori da mozda nece biti moguce ga poslati u mms poruci..
maraschino - PTICICA
neznam,meni se zvuk kamere na v7 jedva cuo a sad je poprilicno glasniji
inače v12 je i dostupna u siemens shopu
za sve one koji tako instaliraju..............
Je li moguće da se nešto dogodilo, ali više ne mogu snimati video isječke duže od jedne minute kao što sam mogao onda kad sam tek stavio v12? A i sad mi se obavezno svakog dana skomira, smrzne. I to najčešće kod pisanja poruke. Živcira. Nije baš zabavo kad nekome pišeš ili odgovaraš, otvarat poklopac, vadit bateriju, palit mob i pisati poruku izpočetka. Zna li tko u čemu bi mogao biti problem i ima li itko sličnih?
? hmm, iskoreno neznam, ja imam v12 i nisam do sada iskusio problem smrzavanja sa ovom verzijom...
znalo se desiti prije, tu i tamo, ali ne svakodnevno...
izasla je v13, paprobaj sa njom. nije jos na siemens-ovim stranicama, pa kao nije sluzbena, ali ima je, pa ako mislis da ce ti to pomoci...
maraschino - PTICICA
da kvragu i meni se to zna desit doduše ne često ali desi se i fakatPoslao: frish-KI
Je li moguće da se nešto dogodilo, ali više ne mogu snimati video isječke duže od jedne minute kao što sam mogao onda kad sam tek stavio v12? A i sad mi se obavezno svakog dana skomira, smrzne. I to najčešće kod pisanja poruke. Živcira. Nije baš zabavo kad nekome pišeš ili odgovaraš, otvarat poklopac, vadit bateriju, palit mob i pisati poruku izpočetka. Zna li tko u čemu bi mogao biti problem i ima li itko sličnih?
mi digne tlak a ne znam zašto i događalo se bez obzira koju verziju softvera sam imao instaliranu!![]()
Bugovi naši svagdašnji.
Bookmarks