koliko ja znam, to se nemože napraviti.
možeš ti na memo kartici napraviti te foldere, i u njih potrpati te slike (pomoću nekog explorer-a), ali kad otvoriš galeriju, sve su slike skupa...![]()
Da li postoji mogucnost da u galeriju postavim foldere koji se vide i da u njih stavim pojedine slike? Mozda i postoji neki program koji bi sluzio kao galerija?
Znaci, htio bih ubaciti foldere (npr. izlazak, fax, kontakti... ...), i da mi slike budu u njima, a ne sve u galeriji odma na pocetku, jer posto imam od 1 gb karticu, to sve bude nakrcano, nepregledno i pretrpano.
koliko ja znam, to se nemože napraviti.
možeš ti na memo kartici napraviti te foldere, i u njih potrpati te slike (pomoću nekog explorer-a), ali kad otvoriš galeriju, sve su slike skupa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to se i meni ne sviđa što se nemogu napravit folderi, neg ovak je sve zbrkano...ddd
pokušao sam napravit novu mapu preko FExplorera, ProfiExplorera i X-plorea i neide mi. unutar imagea nemrem stvorit novu mapu u koju bi stavio slike.
sam sam vidio da bi i meni bilo zgodno da mogu sortirat slike po mapama a ne ovako nabacano sve...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
hvala...ja sam tražio po opcijama i nisam nigdje vidio new folder.
e a nemre se nikak dobit da su u galeriji folderi???
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
koristi Resco Viewer![]()
Ma i taj Resco Viewer je nekako bezveze... A jbg, mob je inace ok, samo je ovo problem...
a jest ico kompliciraš..
@ za slike mozes napraviti vise albuma, te ih pobacati unutra..
..kad to napravis, udjes u galeriju -opcije-otvori album-te se izlistaju svi folderi tj. albumi koje si napravio.
ta galerija je jedna od najvecih zamjerka kod symb, tak je neoptimizirana,..jos mi je najbolja bila ona iz sedme serije..
evo da ne otvaram novu temu...samo jedno pitanje...odjednom mi se pojavio problem u galeriji...tj. kad idem povećat slike mob se malo zablokira i kaže da funkcija nije podržana....a kad izvadim memory onda hoće zumirat, al kad ju vratim neće....u čem bi bio problem?
Zadnji uredio dark smiley8 : 29-01-2008 u 21:58
U kojem ti je forumatu slika ,ako je u MJPEG onda ti izbacuje takvu pogrešku,ili ti je slika rezolucije veće od 500x500
ovo sa pikselažom ne stoji...
ja sam na N70 otvarao slike rezolucije 2Mpx (što je puno više od ovih 500x500)...
Probaj eventualno resetirati mob (izgasiti i upaliti), možda ti je neki program bio u pozadini...
ako nebude išlo, instaliraj si neki program za pregledavanje slika i probaj sa njim...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks