Probaj s programima poput local remover.. neznam dali ima i obratno ali oni su za glas u pjesmi.. pokusaj s tim ili malo po googlu vidi imali sta slicno tome.. da mozes vadit glas iz pjesme a oni su za brisanje..
treba mi program koji če izvuč samo glas iz neke pjesme nemora sad bit najbolja kvaliteta ali da se solidno čuje...![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Probaj s programima poput local remover.. neznam dali ima i obratno ali oni su za glas u pjesmi.. pokusaj s tim ili malo po googlu vidi imali sta slicno tome.. da mozes vadit glas iz pjesme a oni su za brisanje..
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
To bi i meni dobro došlo...![]()
Tesko ces to uspjet jer je ta reklama jedno tijelo s glazbom,pa ce bit tesko iscupat glas iz nje. Kvaliteta nece bit zadovoljavajuca...
koji je izvor u pitanju?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kolko sam shvatio,neki je empetri (reklama,oglas),i sad bi on izvlacio glas...
znam da je moguće izvadit glazbu, čak sam i sam radio..
ali nisam nikad to vidio, baš me zanima![]()
Da se ne ponavljam:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=48089
Gledano logički..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Upravo tako xlr....Frekvencije se trebaju razlikovati kako bi glas bio što čistiji.Najčistiji zvuk bi dobio sa nekom pjesmom koja ima tihu glazbu u pozadini,dok,metallicu nikako ne mogao...heh...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks