probaj ga odnesti k nekom serviseru da ga ponovno flasha
Poceo mi je mob blentaviti....kad ga palim, sve normalno dok trazi PIN i nakon sto ga ukucam, on pokaze pocetnu sliku na pola sekunde pa sve zacrni, pa opet slika pola sekunde i onda opet crno, tako par puta i gotovo, ugasi se...mogu li sam to rjesiti nekako??? hvala puno
p.s. mogu li ga uopce spojiti na komp kablom kad nije upaljen??? (ne mogu ga upaliti...)
probaj ga odnesti k nekom serviseru da ga ponovno flasha
ali jel bih mogao ja to nekako? jel mogu ikako srusit njegov software i stavit novi? nesto poput rusenja windowsa na racunalu? ako moze, kako da to napravim?
hmmm.... 6280 se nemoze flashat (upgrade-at) preko nokijih stranica. Preostaje ti jedino da nađes soft na netu i phoenix (program s kojim se flasha), google is your friend![]()
a mogu li uopce radit s mobitelom preko racunala kad ja mob ne mogu ni upalit? kako ce mu racunalo davat naredbe, a mob ugasen???
mobitel nemozes flashat ako je upaljen, mora biti ugasen.
ostavi se corava posla daj dite materi, odnesi ga onome tko to radi svaki dan i tko ima kako i sa cime to odraditi ,postoje razne verzije softwera i ako stavis neodgovarajucu imati ces problema, a mozes ga i trajno unistiti.
za 100/200kn izgubiti ces par dana mucenja i mozda trajno unistiti mob.
postoje profesionalni alati za to odraditi.
Bookmarks