Trebaju ti Proofing Toolsi, to je poseban "paket" u njemu imaš gro jezika... Ili probaj naći samo njemački dictionary...Izvorno postao supercom
Koristim Word 2003 i posebice mi je važna funkcija ispravljanja gramatičkih pogrešaka e pravopisnih (i naravno sugeriranje pravilnog načina pisanja). Kod mene ta opcija funkcionira samo na engleskom i hrvatskom, a meni bi i trebalo na njemački. Kada prebacim da provjerava na njemački nema nikakvog učinka. Jel možda tko zna kako se to napravi da se vrši i provjera na njemačkom i gdje bi trebali skinuti taj dodatak ukoliko je potrebno?
Trebaju ti Proofing Toolsi, to je poseban "paket" u njemu imaš gro jezika... Ili probaj naći samo njemački dictionary...Izvorno postao supercom
ima li tko link gdje to mogu skinuti, na netu sam tražio a ne mogu naći, a na lime wire mi samo gluposti izbaci
Bio bi zahvalan da ipak netko da neki link za Proofing Tools, za njemački, ako nema posebno njemački može i u kombinaciji sa drugima, samo je važno da je i njemački među njima!
čini mi se da trebaš skinut SP za Office, no mislim da si možeš ovdje pogledat:Izvorno postao supercom
http://www.google.hr/search?hs=5Mv&h...a%C5%BEi&meta=
SP nema veze s tim...
znam da je SP samo zakrpa, ali netko je napisao da SP1 za Office uključuje taj paket, što je i meni glupo, zato sam i stavio link sa googla gdje je totični to napisao. no sa tog linka mislim da se sa službene microsoftove stranice uz malo truda može dokopat taj paketić....Izvorno postao gog
To bi sad moglo biti malo teze posto Microsoft trazi verifikaciju orinalnog softwarea![]()
Sad da se radimo pametni, trebalo bi rec da trazi sluzbeno od Microsofta, pod pretpostavkom da ima orginalni software, te da to isto kupi od njih
Al bit cemo od koristi pa cemo rec da ce najprije to naci na Emuli il Edonkeyu il necem slicnom![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ma tražio sam ja i prije na netu i proofing tools se občno prodaje na cdu još ću par puta tražiti a lime wire (iako sam već nekoliko puta pokušao bez sreće), a inaće ako tko ima link neka ga slobodno stavi.
Err na Emule imas Proofing Tools-a ko blata, sam skidajIzvorno postao supercom
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
croatian proofing tools za word 2003
1,5 Mb
DOWNLOAD
a gdje skinuti Frontpage 2003 pošto višenije u paketu Office-a?
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Je, samo nije u svim paketima
No postoje i boljiu programi, baci oko na Dreamweaver...
Definitivno se slazem!!!Izvorno postao gog
![]()
zerobravo, jel mozes ponovno uploadat ak ti nije bed?Izvorno postao zerobravo
![]()
To do is to be. (Socrates)
To be is to do. (Plato)
Do be do be do. (Sinatra)
Pogledati ovdje:
http://www.microsoft.com/downloads/d...4-6895520DDF1F
jel može netko ponovno staviti file na rapid, bio bih zahvalan...
- Opera user
--- COD2 expert
Bookmarks