Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Što odabrati HP GR797ES ili GR838ES ili ASUS F5RL-AP012?

Kupujem prvi laptop ne znam što bih odabrala. Htjela bih nešto kvalitetno za 4000-5000, a može i malo više. Svi kažu HP je najbolji, pa ne AMD, već Intel. Da li se stvarno tako puno razlikuju HP i ASUS?
    Ovaj HP 797 odgovara mi po cijeni- oko 4900, ali fali mu štošta. Da li je poželjno da konfiguracija ima bluetooth, firewire ili se to može preko USB (tako mi kažu, ja pak pojma nemam? Mogu li zatražiti od prodavača da mi ugradi još 1GB.? Ovaj Asus ima proširenje do 2, a HP do 4GB, da li je i to bitno? HP 6710 mislim da je GR838ES je dobar, ali i malo skuplji. Asus opet ima bluetooth, firewire, torbu i miša' Što je još potrebno za rad laptopu? Mislim na punjač baterija ili to nije odvojeno, valjda neki drive ili data treveler? Pola ovih karakteristika ne kužim.. Koliko je sigurno kupovati preko webshop. Ne mislim se na njemu igrati, niti izvoditi neka čuda, ali ne mislim kupovati svake druge godine. Zanima me ako je jako računalo, a ne koristi se sva njegova snaga da li je to problem? Mislim radi grijanja i koliko u opće laptop može raditi dugo? Naime ja nekad jako puno radim preko 5- 6 sati.
    Ispričavam se zbog ne znanja, a hvala puno na odgovorima. Možda tko ima nešto bolje

Notebook HP 6720s, GR797ES, HEWLETT-PACKARD, Intel Mobile Core 2 Duo T5470 1,60GHz, 1x 1024 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 160 GB, Free DOS, Intel GMA X3100, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 56k modem, 802.11a/b/g, USB 2.0 3, 2,49 kg, GR797ES

Asus F5RL-AP012, Intel Mobile Core 2 Duo
    CPU Intel Mobile Core 2 Duo T5450 1,66GHz
    L2 Cache 2 MB
    Memorija [MB] 1x 1024
    Takt memorije [MHz] 667
    Memorija SO-DIMM DDRII
    Max. količina memorije [GB] 2
    Broj memorijskih utora 2
    Ekran 15,4"
    Vrsta zaslona Color Shine
    Max. rezolucija 1280x800 (WXGA)
    HDD [GB] SATA 160
    Broj okretaja [rpm] 5.400
    Optička jedinica DVD±RW DL
    Audio podsustav Azalia Compliant audio chip, Soundblaster Pro
    Mreža 1x 10/100 Ethernet
    802.11b/g
    Bluetooth

Video kamera 1,3 MPix
    Čitač kartica MMC
    Memory Stick
    Memory Stick Duo
    Memory Stick Pro
    SD
    Smart Media
    xD

Baterija Li-Ion 6 ćelija
    Boja srebrno siva
    Dodaci torb, miš

D-sub n/a
    S-Video Out n/a
    RJ45 1
    RJ11 1
    FireWire n/a
    Audio In/Out 1
    USB 2.0 6
    UtoriUtor za proširenje Express Card/54 slot
    ExpressCard/34 slot

Dimenzije i masaMasa [kg] 2,65
    MP Cijena: kn5699.61
    Cijena za gotovinu: kn5414.63

6710b, GR838ES, Intel Mobile Core 2 Duo T7250 2,00GHz, 1x 1024 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 160 GB, Free DOS, Intel GMA X3100 do 384MB, DVD�RW DL, 1x 10/100/1000 Eth, 802.11a/b/g, Bluetooth, S-Video HP COMPAQ Out 1, FireWire 1, USB 2.0 4, 2,59kg Cijena oko 5800

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp je u svakom slucaju kvalitetniji, na tvom mjestu ja bi izabrao 6720s.
    samo pripazi na jednu stvar, ima vise konfiguracija pod istim imenom (6720s) tako da se ne zaj***s...

ova konfiguracija koja je ovdje opisana je ok. ima i bluetooth integriran, sto je pozeljno. moja preporuka je da odmah zatrazis da ti ugrade jos 1GB memorije. racunaj da je to nekih +cca500kn.
    kada pise free dos, to znaci da ti laptop dolazi bez instaliranih windowsa, a s obzirom da si ti pocetnik mozda ti je problem to napravt u vlastitoj reziji..
    nadji nekog 8prijatelja) koji to zna pa neka ti on instalira windowse..
    ili nadji negdje gdje taj laptop dolazi sa windowsima pa ces tu zajeba***ju izbjec ali ces i skuplje platit sve skupa.
    sto se tice grijanja i rada laptopa.. ja se sluzim sa 2 laptopa (HP 6325 i toshiba a210) rade skoro 24/7 nema nikakvih problema, naravno ne rade na maximumu non stop..
    punjac i baterija dolaze u paketu, ako si to pitala.
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala puno na odgovoru. HP 6720s GR797ES je bio moj prvi izbor, ali nema u opisanim karakteristikama bluetooth i još ponešto. Da li je u ovoj konfiguraciji nekako integriran taj bluetooth? Ako ne piše izričito, postoji li neka druga oznaka da se može skužiti da ga ima? To baš ne razumijem Za windows nema frke.
    Vidim da svi hvale HP, a ASUS mi baš zvuči zgodno. Uzeću naravno kvalitetniji upravo zbog straha od zagrijavanja. Preko vikenda mi se zblesiralo računalo i ako reče jedan forumaš "uzel je slobodne dane". Vidjela sam negdje model s još 1 Gb za 300kn skuplji, pa bi se onda po ovoj računici isplatilo.
    Ima još tko kakvu ideju ili savjet za prvašića????

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    .: Samsung Omnia :.
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    7.591
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.591, Nivo: 20
    Bodovi: 7.591, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pripazi na par stvari:

- stavljaš li Vistu, minimum je 2gb rama pošto Vista ždere 700 Mb u "idle modu". Još ako imaš integriranu grafičku koja ti uzima od sistemske memorije...

- preporučljivo je bateriju izvaditi iz laptopa ako dugo radiš na struji jer joj tako produžuješ život.

Većina laptopa ti danas ima mobile procesore koji se ne griju puno. Moja Toshiba radi po 12 sati dnevno i za sada joj nije ništa. Radni uvjeti se mjenjaju od ureda (montaža, grafika, animacija) ujutro, kuće (igranje, animacija, web dizajn) popodne do caffe bara (DJ-ing) vikendom.

Bluetooth i wireless su super stvari kada su integrirane, onda nemaš problema sa PCMCIA i USB adapterima.
    livin' fast

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još uvijek ne kužim imali ovaj model bluetooth, i zašto kod Slovenaca 797 ima 2Mb odmah

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isti modeli ne znači da imaju isti opseg radne memorije, moze biti ralika u nekom slovu, ili nestosto teoretski ispada neprimjetno, a uglavnom to znaci razliku ili u ramu, ili u disku, sa istim procesorom (na naziv modela mislim, i to je normalno), ali je zato sigurno i cijena razlicita.

6720s ima i bluetooth i WLAN.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazi se 6720s ne može na internet bez flešanja biosa

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mukunda Pregledaj post
    Pazi se 6720s ne može na internet bez flešanja biosa
    aj malo ovo pojasni, ja ne razumijem baš. kakav internet, preko wlana? jer ne vidim razlog zašto ne bi mogao preko nekog DSL-a ili mobilnog interneta (VMC recimo), kakva je poveznica sa BIOS-om?!?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako stoje stvari. 6720s dolazi sa "inicijalnim" biosom, kako to u Recru zovu. To je u stvari verzija 1.0 biosa i sa njom se ne možeš spajati na internet iako ti je kartica instalirana (device manager je uredno prikazuje). Tek kad skineš i flešaš bios verziju veću od 3.0 (imaš na njihovim stranicama veriju 5.0 i 7.0 ako se ne varam) možeš dobiti vezu sa internetom. mislim na ADSL ethernet.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ......kartica instalirana.....
    kakva kartica?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svašta, nisam to čuo. no sve u svemu, vrlo korisna informacija, u svakom slučaju hvala. ali eto, čisto za opću informaciju, bilo koji oblik mobilnog interneta se može koristit bez obzira na mrežnu (bilo da ima USB sučelje, bilo da je PC-MCIA), ali DSL očito treba malo više muke. lijepo za znat.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, ja sam se nasvađao se Recrom, jer sam do te informacije došao na stranim forumima a domaći trgovci ili ne znaju ili neće da kažu. Uglavnom nakon fleša sve štima. I mislim da bluetooh (barem da uređaju koji je bio kod mene) stvara problema (vjerojatno samo driver, jer nakon deinstalacije i i ponovne instalacije radi ok), naime zbog njega se nije htio restartirati po 30-tak minuta.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a jesi uzeo freedos verziju (bez od-a i drivera) ili je tvoj obujam isporuke imao predinstaliran os (oem+drivere)?
    pitam zato što sam se osobno susreo sa stvarno mnogo hp-ovih prijenosnika i do sada nisam čuo ništa slično ovome.

a drugi problem je što mi se čini da autorica teme nije baš na ti s istima, općenito s računalima, a i ovo joj je prvi laptop, i iskreno ovo bi joj moglo stvarati velike probleme.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laptop je bio jedne susjede i nije imao OS. Dakle krenuo sam sa instalacijom XP_Pro (znaš ono SATA native mode), sitni problem odmah zaobiđen, pa redoslijed drivera za instalaciju...itd. Pa kad je sve bilo gotovo, par dana sam glavu razbijao zašto se ne spaja preko žičane mrežne krtice (ADSL router) dok nisam na stranim forumima naleto na slične probleme (Turska, Engleska...). Tada sam nazvao Recro....i da ne duljim. Sada je sve ok, i ako cura treba pomoć neka mi se javi.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jep, meni je sve jasno,samo kažem, ne znam koliko se dugo time bavim i nisam naišao na nešto slično, no u svakom slučaju lijepo za znati. autorica teme će imat sutra šta pročitat....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čujemo se.
    Zadnji uredio Mukunda : 06-02-2008 u 02:14

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koliko vidim ima tu i toshibinih laptopa za koje društvo misli da je lako staviti XP. Nadam se da je ljudima jasno da se danas treba dosta potruditi da se XP instalira na laptope zbog SATA drivera. Mislim da je kod HP-a to još najjednostavnije.
    je, istina, kod hp-a se to riješi preko biosa (native mode, kao što si već i spomenuo), a za ostale (ibm, toshiba) uglavnom se moraju driveri stapat sa xp-om preko za to predviđenim programima u novi cd, tzv. implementiranje.... i za one koji to ne znaju, nije baš jednostavno.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala puno svima na odgovorima. Vidim da sam pravi prvašić, koji pri tome ne zna još niti čitati.. Osim što bih trebala rječnik pojmova, mislim da bi mi i simultani prijevod trebao. Prvo o Sloveniji; isti je model 6729s GR797ES je na akciji diljem lijepe njihove i cijena je 699 eura i kad odbiješ PDV još 100eura manje. Svaki web kojeg sam ja vidjela ima 2 Gb, bluetooth, WLAN.
    Pretpostavljam da su bluetooth i WLAN načini spajanja na Internet., kao i VMC.
    Bios je neka vrsta programa nužan za spajanje, nalazi se na mrežnoj kartici, ali dolazi s ovim HP u starijoj varijanti pa je potrebno skinuti 5,0 ili 7.0???? Trudim se, stvarno se trudim
    Bios treba fleshati., deinstalirati , pa instalirati- pa je to driver. Kaj znači fleshati?
    Zgubila sam se.
    Zerobravo što ovo točno znači
    «a jesi uzeo freedos verziju (bez od-a i drivera) ili je tvoj obujam isporuke imao predinstaliran os (oem+drivere)? ..”
    Piše Freedos u opisu

Što se pak tiče sličnih modela, gledam neki model u Hgspotu HP NX6720s (GJ762AV1). Taj model nigdje nisam vidjela osim kod njih.
    Zaslon: 15.4" WXGA Procesor: Intel Core 2 Duo T5270, 1.4GHz Chipset: - Memorija: 2 GB DDR2, 667 MHz Tvrdi disk: 160GB SATA, 5400 rpm Optički uređaj: DVD+-RW Grafika: Intel X3100 Zvuk: integrirani zvučnici OS: Free DOS Povezivanje: modem, LAN, WLAn Portovi: - Ostalo: - Dimenzije: - Težina: 2.7 kg

Notebook HP 6720s, GR797ES, HEWLETT-PACKARD, Intel Mobile Core 2 Duo T5470 1,60GHz, 1x 1024 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 160 GB, Free DOS, Intel GMA X3100, DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 56k modem, 802.11a/b/g, USB 2.0 3, 2,49 kg,

Osim da nemaju isti Core 2 model 797 ima T5470 1,60GHz a ovaj T5270, 1.4GHz Koja je tu još razlika)??? Zanima me samo što mi treba za bežićno spajanje na Internet od voih Etherneta, bluetooth, Lan, wlan ili nešto treće
    Zašto ASUS ne valja?? Nitko ovo siroče ne brani. Nekako mi ga je žao.
    Šalim se dečki. Mora da vam je ovo sve užasno dosadno. Stalno objašnjavati i ponavljati isto. Pročitala sam je dosta postova. Kupujem taj laptop već 3 tjedna i sve manje znam što ću kupiti. Ugradit ću si XP, to već kužim da je bolji ili jednostavniji. A sviđa mi se na visti one sličice kaj idu jedna za drugom, pa sve lijepo vidiš. Curice vole kad je sve slatko, a dečki ovaj put znaju bolje.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehehehehe, ovo je predobro

1. vidim da i ti jako voliš Sloveniju

2. bluetooth ti je, ajmo to laički reć, bežični prijenos podataka, komunikacija sa drugim računalima, prijenosnicima ili mobitelima. ali nije veza za internet

3. WLAN je bežična veza za umrežavanje sa drugim računalima, znači ako si ikad čula igranje u mreži, ići na internet preko drugog računala itd, e tome sluzi LAN(sa žicom) i WLAN (bez žice).

4. BIOS - ne, to nije nikakav program za spajanje za net(skračenica od Internet), nego je BIOS, opet laički opisujem, program upisan u chipset tvoje matične ploče, svaka matičnaploča ima drugi BIOS, srce, poveznica svih opcija i komponeneti na računalu, i nema nikakve veze sa windowsima. ali ako bios ne vidi tvoju komponentu, mrežnu karticu kako treba, onda ona ni u windowsu neće radit kako treba. ali eto, rješenje su novi driveri za BIOS, ne za mrežnu karticu. Flash BIOSA znači stavit novu verziju, nadogradit, upgradeat taj "program".

5. VMC je skračenica od Vodafone Mobile Connect, iliti ga, mobilni Internet, pruža ga VIP, ili drugi način je W'N'W, pruža ga T-mobile, način spajanja uređaja imaš preko USB-a ili preko PC-MCIA kartice, stavlja se SIM kartica u taj modem.

6."a jesi uzeo freedos verziju (bez od-a i drivera) ili je tvoj obujam isporuke imao predinstaliran os (oem+drivere)? ..”
    Piše Freedos u opisu" -
    to ti znači da novo kupljeni nema predinstalirane windowse (orginalne) i drivere, nego nema nista, moras ti instalirat (ili legalne ili ilegalne win, na tebi je odluka), a laptopi sa freedos su ti oko 1000 kn jeftiniji od onih sa windows OEM instaliranom verzijom.

7. ova dva sto si kasnije nabrojala, i rekla da nemaju isti corre 2 procesor, imaju, ali ova brojka kasnije ti znaci da nesto ostalo nije isto, znaci ili rami ili kapacitet diska, ili tome slicno.

8. ASUS ilitiga siroce pa gle, asus je bucan, dosta se grije i pale ti ventilatori, i ja osobno nemam bas najboljih iskustava sa njima, rezervi dijelovi su skupi, kvaliteta izrade unutarnjeg hardwarea nije bas kao kod ibm-a ili hp-a.

9. Vista - zasad jos nema veliku podrsku, fali dosta drivera, pogotovo za modeme. obavezno stavi xp sa sp2.

10. ljepota - pa imas za XP paket koji transformira cijeli izgled xp-a u vistu, pa onda imas i ljepotu za curice i xp za dečke

šalim se, naravno. ali ima taj transform pack za xp.

ugl, dok sam ovo pisao, razgovarao sam na 2 mobitela, Ico me ubjao na GTalk, pa ak sam što fulao i nisam objasnio, piši opet, pa ćemo ispravit.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zerobravo hvala puno na velikom trudu. Pročitala sam jedan put, ali nakon tri četiri puta biti će mi jasnije. Težak je prvi razred. Puno je to gradiva za naučiti napamet. Za sada sam zbunjena, pa dok ja to razvrstam i posložim treba vremena. Već ću ja imati neko pitanjce koje će te nasmijati. Volim se ja šaliti.
    Osjećam se jako, jako malenom i uplašenom, a to je obično kad nešto ne znam, ne razumijem. Počinjem lagano odustajati, jer ne znam što kupiti.
    Slovence nitko ne voli, pa mi ih je žao. Imaju lijepo uređenu deželu, ali ipak je jedna lijepa naša. Sviđa mi se Maribor i okolica. Možda ne bi bilo loše skoknuti do tamo i kupiti Hm 100eura nije malo.
    Ovi HP modeli 6720s, GR797ES i Hgspot-ov NX6720s (GJ762AV1) su izgleda samo za tržište "bivše Jugoslavije". Iz svih tih opisa malo što mogu razlikovati (što je bolje, a što lošije).

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovi kodovi kod modela prijenosnika ne znace samo da laptop ima drugi procesor, hard disk ili memoriju, vec i neke detalje kao sto su slova na tipkovnici (npr hrvatska slova na tipkovnici, zato neces bas taj isti model naci na npr. njemackom trzistu...)
    ma lissa, sto god uzela od hp-a, neces pogrijesiti. po meni je najbolje uzeti free dos, znaci, bez predinstaliranih windowsa, pa da nadjes nekoga tko ce ti staviti windowse xp gore i srediti drivere.
    a ovo za 6720s bios i ja cujem prvi put, i to je sramota da je to tako. zasto prodavaci ne update-aju bios pa onda prodaju a ne ovako..
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, potpuno potpisujem killu, stvarno koji god HP da uzmes, neces pogrijesit, prijenosnici su im cista klasika. takodjer preporucam kupovinu bez predinstaliranih windowsa, valjda ima netko ko ti zna stavit windowse, a i ako ne zna, ni to nije tesko, i to cemo rijesit. a ostat ce ti 100 i vise kn, daju se iskoristit na puno bolji nacin

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno dečki puno hvala. Javim vam svakak kad kupim, kaj kupim i kak surađujemo ja i taj laaptop. Biti će to interesantno, možda i štogod poučno. Puno sam naučila, nasmijala se samoj sebi i skužila da osim u informatičkom vokabularu u potpunosti zbunjena, pa hvala i na detaljnim pojašnjenjima English mi ide, ali flesham loše (hehe). Jedino kaj ovoj curi ostaje je da se lijepo zahvali na pomoći. Usput, tu ima puno više dečki, nego cura. Hm interesantno, interesantno (za Cosmopoliten- di naći dečke i Red Carpet-najnoviji trač- tko kupuje koji laptop). Naravno temu ne zatvaram. Nastavak uskoro slijedi. Možda Slovenija....????

p.s. Mislim da imam neku ručicu koja će mi postaviti prozore i ured, ak ne javim se.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U Vemilu imaš ovaj model.

HP 6715s KE047ES AMD Turion64 X2 TL-58 2GB 250GB 15.4'' WXGA ATI X1250 DVD-RW WiFi Free DOS +torba

Šifra: 5500178
    Naziv: *HP 6715s KE047ES AMD Turion64 X2 TL-58 2GB 250GB 15.4'' WXGA ATI X1250 DVD-RW WiFi Free DOS +torba
    Gotovina/Kartice: 5.199,00
    Krediti: 5.472,63
    Jamstvo: 1 god.
    Raspoloživost: Artikl je raspoloživ
    OPIS:

Model HP 6715s
    Zaslon 15.4'' WXGA
    Rezolucija 1280x800
    Procesor AMD Turion64 X2 TL-58 / 1.9 GHz 2 x 512 KB
    HDD 250GB / SATA / 5400 rpm
    Optički pogon DVD-RW
    Memorija 2GB DDR2 667, max 4GB
    Grafika ATI Mobility Radeon X1250
    Fax modem 56k v.92
    Mreža Broadcom NetLink Fast Ethernet Controller (10/100 NIC)
    Bežična mreža Broadcom 802.11b/g wireless lan
    Zamjena za miša Touchpad
    I/O 2x USB 2.0
    1x Audio out
    1x Mic In
    1x Modem RJ-11
    1x LAN RJ-45
    1x VGA (15-pin mini D-Sub)
    1x Travel batery connector
    PCMCIA tip I/II slot
    Dimenzije 357 x 265 x 35 mm
    Masa 2,59 kg
    OS Free DOS
    Posebne karakteristike + torba
    Part # KE047ES

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ovaj LENOVO

*IBM/Lenovo N200 565D705 Core DuoT2310 2GB 160GB 15.4'' WXGA Intel X3100 DVDRW WiFi BT FreeDOS

Šifra: 5520086
    Naziv: *IBM/Lenovo N200 565D705 Core DuoT2310 2GB 160GB 15.4'' WXGA Intel X3100 DVDRW WiFi BT FreeDOS
    Gotovina/Kartice: 4.599,01
    Krediti: 4.841,06
    Jamstvo: 1 god.
    Raspoloživost: Artikl je raspoloživ
    OPIS:

Model Lenovo N200
    Zaslon 15,4" WXGA
    Rezolucija 1.280x800
    Procesor Intel Core Duo T2310
    HDD 160 GB 5.400 rpm
    Optički pogon DVD±RW DL
    Memorija 2 GB (2x 1 GB)
    Grafika Intel X3100
    Fax modem 56K
    Mreža Fast Ethernet
    Bežična mreža Intel 802.11a/b/g
    Bluetooth Da
    Čitači memorijskih kartica Da
    OS Free DOS
    Posebne karakteristike Fingerprint Reader VibrantView ekran
    Part # 565D705

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Sto odabrati??
    By profi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 24-05-2007, 00:05
  2. Koju mmc odabrati?
    By Atno in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 15-12-2004, 22:57
  3. Što odabrati?
    By dmi in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 09-06-2004, 14:47
  4. koji odabrati
    By Blento in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti