Naime pratio san ovaj post http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736 i pokusao san prominiti ikone i ove simbole za bateriju i ostalo...no dogodilo mi se to da kad upalim mob model W610i ,da mi se prikazu manja slova (manji font), mali logo mreze i normalni izbornik sa standardnim ikonama...ostalo je prakticki nevidljivo kako je pozadina crna...npr ako me netko zove uopce ne vidin ime vec mi se pojavi crna kocka preko vecine ekrana ili ista stvar za poruku,dok je za razliku mogu normalno pisat
...tako da mi se sve pomijesalo. I jos u tutorialu je navedeno da se na phone memory napravi novi folder datoteka-drugo-gfx itd...a ja uopce ne mogu na phone memory pravit nove foldere,vec samo na memory sticku tako da uopce ne mogu ni izvsiti umetanje GFX simbola...tj zamjenskih ikona
Makeover Pack koji sam zelio koristiti je ovaj u tutorialu DayAndNightOrange.zip
cak sam probao ispocetka flashirat main i FS (W610_R6BC002_MAIN_GENERIC_NA_RED52.mbn / W610_R6BC002_FS_CENT_EUROPE_RED52.fbn)-nije mi bas toliko bitno sa ovi main i fs nisu sa hr u sebi,glavno da ima engleski ali kad upalin mob opet mi sve na istome bude,(crni display sa nemogucnoscu promjene bilo koje teme,mali font,standardne menu ikone te zamjenske ikone kojih uopce nema)
Pa me zanima da li mi mozete objasniti ili uputiti na neki tutorial kako da vratin sve na staro tj tvornicki (ikone,meni itd) tj onakav kakav je bio prije mog experimentiranja...unaprid hvala svima!
Bookmarks