Pozdrav svima,
ovako, otac ima doticni, i spojili bi ga na komp da prebacimo slike no nismo nasli soft, ima tko neki link za soft koji treba skinut za komunikaciju s doticnim mobom?
hvala!![]()
Pozdrav svima,
ovako, otac ima doticni, i spojili bi ga na komp da prebacimo slike no nismo nasli soft, ima tko neki link za soft koji treba skinut za komunikaciju s doticnim mobom?
hvala!![]()
S25@once:
http://www.s25atonce.de/fr-soft.htm
Na njemačom je,a pošto radiš u "diplomatiji" (ne varam se?),njemački valjda znaš.
Usto ti treba data kabel DCA-140,a mislim da može i preko Bluetootha se spojiti na komp.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Bilo koji program koji radi sa Siemensima, radit će i sa C81. Osim već spomenutog imaš još MobilePhoneManager (službeni program, kad radi radi odlično, ali zna biti mušičav). Si-mo-co (moj favorit) VisSie, MobilEdit (ovaj je univerzalan za sve mobitele i dobar je ako imaš više različitih marki mobitela).
Linkove za skidanje, a i neke od programa naći ćeš ovdje na forumu u zalijepljenim temama.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hvala svima
2Ro@m: njemacki mi nije bas bliski, vise engleski, hebrejski i francuskiali se snadjem
![]()
Onda si rađe uzmi MPM jer je S25@once isključivo na njemačkom.
Al moraš paziti kod MPM da ne bi slučajno se kad desilo kod instalacije da bi se prekinulo nekim errorom pa se zna dogoditi u večini slučajeva da se više uopče neda instalirati ponovo.Nego da bi ga instalirao morao bi reinstalirati windowse i formatirati disk.
Reinstalirati Windowse i formatirati disk zbog MPM-a!?
Blago rečeno, pretjeruješ!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mobtime Cell Phone manager ili bilo koji bluetooth stack. Softver dođe sa bt stickom: bluesoleil, widcomm itd, možeš kopati po telefonu (bilo kojem)![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Slijedeći puta počisti registre nakon brisanja, nema potrebe za reinstalacijom windowsa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks