da, svima su poklonili to...![]()
poslali su bili obavijest na mail tokom 12.mj...
pa je, lijepo je da su dali taj popust, pogotovo jer sam cijeli mjesec imala problema s internetom a time i max TVom, pa im s tim pomalo oprastam![]()
Dobio sam račun od max-tv i odlučili su nam (pretpostavljam svima) pokloniti pretplatu za 12 mjesec.
Max-tv 1 kuna, snimalica 1 kuna. Piše da je to božićna pogodnost, ali nekako mi se više čini da je to zato što su nam u 11 mjesecu obrisali sav sadržaj s snimalice i što nismo mogli normalno koristiti max-tv nekoliko dana.
Ali ipak lijepo je da su se sjetili.![]()
da, svima su poklonili to...![]()
poslali su bili obavijest na mail tokom 12.mj...
pa je, lijepo je da su dali taj popust, pogotovo jer sam cijeli mjesec imala problema s internetom a time i max TVom, pa im s tim pomalo oprastam![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bila je obavijest o tome, ali taj "poklon" više ni ne dođe kao poklon koliko je puta maxtv padao. Moji doma su ga više pokušavali gledati nego što su ga zapravo gledali.
da, to je istina...bilo je kad nisam danima mogla gledat maxTV...sto zbog neta sto zbog njega samog...ali velim, barem su se na neki nacin "oduzili" sto je bilo problema pa su smanjili to na 1kn, i snimalicu...barem nesto![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks