jel zna netko dali ce biti sta od toga na kraju?
nesto je bilo govora da ide od 2 mjeseca ali nista....
jel zna netko dali ce biti sta od toga na kraju?
nesto je bilo govora da ide od 2 mjeseca ali nista....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
cini mi se da je za ljeto odgodeno
...iako ne znam ćemu to služi ali čovjeka veseli...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
kako ne, uzmes telefon od doma i odfuras ga na posao, usetakas i salji.....![]()
...naravno ukoliko su na poslu aktivirali uslugu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
mislim da samo treba imati caller ID
Treba imati i ISDN koliko ja znam.
Nitko, ah nitko
ništa ne zna
krhko je znanje
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a jel ti znas?
cek malo oc em vi pricate kakav isdn? ste pukli?
pa sigurno ce na poocetku bit besplatno a onda cer poprimit simbolicnu cjenu i ja imam telefon koji moze slat sms poruke i to je to, razveselit cu mamu malim racunom za mobitel![]()
Ja se baš i ne bih kladio da će biti besplatno. Znam da je uvjet da imaš caller ID, a hoćeš li morati posebno uključivati SMS uslugu, to ne znam...
da toga se i bojim.... a vidjet cemo...
Taj SMS za fiksne telefon mi je tak bezvezna stvar. Mislim, kad stigne poruka, znaš li za koga je poruka ili ju moraš otvoriti da se vidi od koga je, pa odmah i vidiš sadržaj poruke? Ak je tako, onda mi to nikad neće zatrebati. Uostalom, svi u kući imamo svoje mobove, tako da bi ovo bilo totalno suvišno. Jedino da poruka bude nekoliko lipa, što čisto sumnjam.![]()
Slazem se sa "svjezim" nepotrebno pogotovo danas kad stvarno svako ima svoj mob.
i ja mislim da je nepotrebno jedino ak neće biti jeftino![]()
Ne znaju koju bi "uslugu" izbacili da se škvadra zakači, pa odvale ovakvo nešto. Mislim, stvarno... Čisto sumnjam da će postati popularno. To sigurno neće koristiti moja baka, koja mada ima mob, ni na njemu ne koristi SMS, jer ne zna kako.![]()
ali ja bi koristio to... ako bude jeftino.
Frishki dal ti telefoniraš od kuće s fiksnog telefona? Naravno. Dal imaš mobitel? Imaš. Zašto ne zoveš samo s mobitela? Zato jer je skuplje.
Tako je isto i s SMS-om. Ako bude dosta jeftiniji, sigurno će se puno koristit...
bit ce besplatno u pocetku. ionako jako jako malo ljudi u hrv ima telefon sa sms mogucnoscu
Bookmarks