Djete uzelo mob. i tup u salicu s cajem ,odmah sam izvadio bateriju osusio ga Mobitel radi ali koju god stavim karticu nema signala.
Sta bi moglo bit ?Jel se nesto moze napravit?
Radi se o SGH 370 klizni.![]()
![]()
HVALA !![]()
![]()
Djete uzelo mob. i tup u salicu s cajem ,odmah sam izvadio bateriju osusio ga Mobitel radi ali koju god stavim karticu nema signala.
Sta bi moglo bit ?Jel se nesto moze napravit?
Radi se o SGH 370 klizni.![]()
![]()
HVALA !![]()
![]()
A gle stari nekome je mob svejedno radio nakon par dana . A nekom je jednostavno nepovratno krepao ili u tvom slucaju bude poluispravan. Dobro si napravio sto si izvadio bateriju te osusio , ja sam svojega panasonica gdxx dokraja otvorio i malo obrisao sa alkoholom maticnu , al ipak nije bilo spasa
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ako sve radi, a nema singnala onda je vjerovatno crklo izlazno pojacalo...
Koliko sam upoznat s cijenama, popravak se NE isplati osim ako ne nades nekakvog za dijelove, pa samo to izvadis...
U slucaju kratkih spojeva,zamijena integriranih dijelova kao sto je pojacalo za signal i sl. ne dolazi u obzir. Sto valja,prodaj,a sto na valja,baci...
joj ljudi pa što vam je...
Jole911, javi se nekom lokalnom serviseru u svom gradu, ako nema kod tebe, ima u susjednom, sve se to da rijesiti za nevelike novce.
Pozdrav.
Forumaš godine :)
Meni se dogodila ista stvar,upao mi mob. u vodu,ali tipke nisu radile.Odveo sam ga na servis,platio 200 kuna i ko nov...ne vjerujem da ti je to baš skupo...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
sve zavisi koliko su koji elementi na matičnoj oksidirali..
Sve radi osim KARTICE nerade ni SOS pozivi !
Ima tona tipkovnica radi moze se uklj. Isklju.
Pozz!
OK Hvala pitat cu nekog tko zna!
Pozdrav!
Bookmarks