Možda ti seem file ne valja...
Možda se nekaj krivo desilo kod downloada.
Meni je uspjelo, pa ti mogu ak oćeš poslat svoje seem-ove. Ja sam promjenio i 0061_0001 i 0062_0001, naravno i 004a_0001.
Stvar je ovakva.. promjeni sam 004a seem kako treba i podesio da cita text iz 0061 seema.. prvi put sam normalno uploadao seem 0061, ali sada vise nikako nemogu zamjeniti taj seem sa drugim.. htio bih promjeniti text ali ne mogu.. p2k pise uploading seem, ali onda stane i nikako da napise ok.. pojma nemam u cemu bi bio problem, cak sam ponovno promjenio 004a seem tako da pokazuje motorola znak,misleci da je problem u tome sto trenutno cita 0061 seem, ali stvar se nije promjenila.. nikako nemogu uploadati novi 0061 seem.. ima li neko kakvu ideju kako to popraviti?
Možda ti seem file ne valja...
Možda se nekaj krivo desilo kod downloada.
Meni je uspjelo, pa ti mogu ak oćeš poslat svoje seem-ove. Ja sam promjenio i 0061_0001 i 0062_0001, naravno i 004a_0001.
Zadnji uredio ihaladin : 20-06-2004 u 23:07
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
ma radi i meni, samo me zeza nekad.. negdje sam procitao da moze text bit dugacak do 16 znakova, pa sam dodao 2 znaka vise, pa nije htjelo uploadati.. mozda nemoze bit duzi text od toga..
...ne znam...
Meni su bila dosta 4 slova, pa dalje nisam isprobavao
Si vidio ovo?
http://xlr8.us/hofo/map.txt
Stvarno ima svašta i svakih pol sata update-a nekaj novo.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
aha, nasao sam u cemu je fora.. file mora imati uvjek jednaku velicinu, tako da ako upotrjebis manje slova treba dodati ..... na kraju fila, a ako hoces duzi text, treba jih brisati..
Bookmarks