Zadnji uredio ravilov : 27-07-2007 u 13:36
Da si pročitao tekst znao bi da se radi o Photoshopu i nečijoj ideji kako bi mogao izgledati takav mob.
uuuuuuuppppppsss
uostalom walkman i cybershot nikada neće biti skupa
Seriously?
to je koncept se h1 napravio ga je lik s esata...nije niš sluzbeno-neg plod nečije mašte i to se vidi na slici
pa to je w960i s kao 7.2mpx lol
samo 960i ima 3,2mpx
sve u svemu lol
★★★★★
Fakat bi trebao citat prije neg kaj postas nesto ovakvo. Nije potrebno ni otvarat clanak, vec se kuzi da je photoshop uradak.
i ne moras bit intelekt da skontas kako je zadnja strana preje*eno slicna k850 i prednja identicna od w960.![]()
taj koncept je moguć,možda negdje za 10 godina,kad će cybershotovi imat po 10 mgpx,tek onda walkmani sa 7,2![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Moguc je on i sada ali nikad se nece desit jer SE odvaja walkman od cyber shot mobova....ali bilo bi ljepo imati ovakav mob...
stvarno bi ga bilo ljepo imat
odlicna kamera,look,walkman...
My mind on money,
Money on my mind.
ovako se nesto moze ocekivati vec za godinu-dvije,a nikako za 10 god.
3-5 godina manje nikako...razmisli koliko odugovlače sa 2mpx na walkman i ne spominjite w960 jer je on smart a glupi nemaju 2 još uvijek...nažalost![]()
@blek_hrcak pa sto nije w800 glup sa 2MPX?IMHO
da porade na kvaliteti slika a ne na bespotrebnim megapixelima bilo bi im puno bolje, al naravno, lakse je natrpat 5-7 Mp-ova pa nek ljudi misle da su kupili toplu vodu, dok proizvodjaci zadovoljno trljaju ruke...
pa kažem da su praktički svi sa 2 mpx a rijetki sa af i to stvarno nema smisla jer bi prodaja bila veća da stave bar af ako ništa.njima je cilj biti prvi na ljestvici a to mogu ako ugode kupcima aka nama da kupujemo njihove uređaje...dakle kao da se usporavaju @bobe slažem se al znaš da im to nije primarni cilj
a u bti walkma zaostaje za cyberom samo za 1.3mpx a to nije strašno dok će ovaj imati 7.2 znaći cyber će imati 9,5 odnosno 9,2 ili 9,3
★★★★★
nemreš se baš mjerit po toj teoriji...ubrzo će pojedine serije tipa txxx pxxx i slične iat 3,2 cyber će imat 5 a w 2 tak je optrilike sad stanje a kasnije nemora nuzno ić po tom
u biti novi walkman će imati 3.2mpx a novi cybershoot 5 stoga malo je veća razlika govorim o w960 i k850!
★★★★★
ja sam se ipak malo razočarao,pto nasljednik w850i i w880i(dakle w910i)nema bolju kameru,3.2 mgpx ili bar Auto Focus![]()
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
kljukica u svakom slučaju ti dobro rekao al vidim da se sad fokusiraju na t seriju pa ono malo strpljenja
Ja nekuzim zasto nabrijavaju pixela kad svi znaju da je 3mpx slika dovoljna za svaki monitor,cak i prevelika...nek se potrude oko čipova i opcija oko slikanja......
ali nije za printanje... ili printanje na jumbo plakat
Seriously?
oprostite što dižem staru temu, ALI:
taj model je nemoguce da dodje na tržište (ili ga nece nitko kupit, osim roditelja sa 9-godišnjim djetetom koji se želi hvalit u školi)
Razlog: ima cjelu tipkovnicu touch-sensitive
+ piše sa prijeda Walkman a straga Ciber-shot
siguran sam da bi SE dao neki drugi naziv takvom telefonu (primjerice walkman-shot
EDIT: mislim da nebi bilo 7.2 nego 7.6 MPX
Bookmarks