Promjena rezolucije?
Frend dobavio igru,i ja mu je instalirao i oso doma,al me zove da su mu sva slova po izbornicima jako sitna i necitka. Options/settings i sl. ne pomaze. Ima li jos koja kvaka ili...? Hvala!
Promjena rezolucije?
1.Koja mu je grafička kartica ?
2.Neka instalira omega drivere ako ima Nvidia ili Ati karticu
3.Ako posjeduje FIFU 09 koja kruži internetom (reloaded verzija) ona ništa ne valja jer nije dobro kopirana.
zar je to vec pusteno u prodaju? ili imas crackovanu verziju??? btw kakvi su utisci??? i ako moze moderator da promijeni naziv ovog topica u "oficijalni" za fifu 09 na nasem forumu (ostavite samo ovo FIFA09 u naslovu)
a sto se tice tih tvojih slova promijeni rezoluciju stavi na neku ~ 1024x768 ili 1280x1024 brijem da ce ti biti necitka slova na svim nizim rezolucijama.
Izašla je 3.10 a s njom i gusarska verzija koja nije dobro kopirana ,puna bugova.zar je to vec pusteno u prodaju?![]()
Reko sam mu da promijeni rezu,al nije pomoglo. Ja sam mu je samo instalirao,al je nisam igrao niti gledao,pa vam neznam rec kakva je,jer me inace fifa ne interesira. Takoder sam mu rekao da malo priceka da izadje malo kvalitetniji instalacijski DVD...
za dojmove o igri otvoriti novi topic, hvala
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks