namjeravam ga kupiti u tele 2 ponudi kao drugi mobitel, imam i d 900 , pa me zanima dal ga itko ima, i kako ste zadovoljni . jel negdje steka. pogotovo ako netko zna dal je losijji od d 500 i u cemu.
namjeravam ga kupiti u tele 2 ponudi kao drugi mobitel, imam i d 900 , pa me zanima dal ga itko ima, i kako ste zadovoljni . jel negdje steka. pogotovo ako netko zna dal je losijji od d 500 i u cemu.
J600 ima ispd zaslona 2 touch tipke koje kada se mobitel stavi u džep pri najmanjem pokretu aktiviraju i to stvarno zna biti dosadno,a za kameru da se i ne govori ,1.3 mpx pa mogli su barem staviti 2 mpx ,ovo je malo za današnji mob.
Dobre strane su što može snimati video u h.263 i MPEG4 formatima i player koji podržava MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA audio formate ,izbornik mu je jednostavan te se lako priviknuti na to,samo malo je upadljiva plava boja maske
D500 ima 3 puta jači slide mehanizam i nije slab ako kod j600,kad bi j600 ispao na pod nebi bilo "o" od ogrebotine dok bi ti se j600 razbio u sto komadića
cini se pametnije uzet nazad d 500 koji sam imala i ranije ?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dakle, to mi drugi mobitel, imam i d 900 koji mi je ok.
ovo mi je drugi, sluzi mi samo za slanje poruka , primanje,razgovore, bitno mi je da mogu nasnimiti drugu zvonjavu, muziku ne slusam prek mobitela nit mi je to bitno, fotic mi je utoliko bitan da se s njega mogu skinut slike na komp al ne i najbitnije jer imam d 900 s 3,2 mpix kamerom.
da stane puuuno brojeva gore. ž
a savrseno bi bilo kad bi nekako pomocu fx trikova mogla presnimiti s kartice koju imam u vipovom d 900 brojeve mobitela na ovaj novi mob![]()
dal se moze prikljuciti na komp i to nekako izvest ?
Može,uključiš d900 na komp i napraviš backup kontakta i poruka,te onda priključiš drugi mob i samo ubaciš kontakte u novi
Bookmarks