ha? Što ste ove godine poželjeli po Božićnim drvcem?
čokoladu? lutku(na napuhivanje)? masažer za vrat?medu?
slušam vas![]()
nekaj kaj se nemre kupiti
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja nikaj,sve kaj si želim već imam,osim onih nerealnih stvari,tako da sam došao u tu fazi kad mi je dosta samo otići na trg di je Božićna mjuza,lampice,kuhano vino i guštati sa ekipom i tako puno puta...(+ ne mislim na niš perverzno)
ja zelim novi kavez za cincilu...i jos jednu cincilu...
kavez cemo tata i ja sami napraviti, a cincilu cu zicat dragog da mi nabavi...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ništa materijalno. Sjest s obitelji, s prijateljima, s poznatima i nepoznatima, popit kuhanog vina, nasmijat se i opustiti.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
imam dvije želje...![]()
pa reci nam..jednu
što želim? e pa ja se na Badnjak želim smijati onako od srca kao nekad![]()
baš to želim![]()
Zadnji uredio jana : 13-11-2007 u 14:28
moje zeljesu u snovima,
a za ostalo tu je....M card..
![]()
Zadnji uredio lili : 13-11-2007 u 14:42
Ja nisam poželio ništa, već certain special someone.
Možda iduće godine.![]()
to je dobra želja....
ma to su želje koje se provlače kroz moj život već neko vrijeme, a Božić je pravo vrijeme za ispunjavanje želja..ma ništa posebno...ne mogu reći![]()
nda..frish,ma hoće,sigurna sam
coccinella...ma sve želje su dobre ako su onako od srca..
ljudi moji mislim da sam se raznježila![]()
OK, ispravak: želja je ispunjena, samo što je poklon jako daleko.
...stoga, blaženi internet i broadband.![]()
Nokiu N95 8gb
hmm...pa u principu ništa posebno, kao što je smogi rekao, sve što trebam već imam ..
a i već znam kaj ću dobtitziher neki soping
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Neke postene slusalice
Pa recimo,želio bi veću božičnicu!!!
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Bookmarks