prvo sry na ironiji ali svaka cast na ideji... prava je![]()
drugo cudno e sve ovo sto si sve ispricao.nisam znao da se softom moze tako ubit fon.trece spoji ga na seus i onda javi sta je..
Ovako: ima(o)m sam k550i otp cid51 erom cid52. Onda mi je pala glupa ideja da flasham soft od W880i RED CID52. Kontam kamera je ista i ista HW platforma. Medjutim kad sam flashao na mobu samo blinka ekran, pali gasi se. Rekoh da vratim stari software. I kad sam vratio nece da ocita SIM? Prvi put samo se restarta drugi put pise Sony Ericsson i ne reagira dalje, a treci put dodje do menija i kaze insert sim, tj kao da nema kartice. Ta se tri slucaja javljaju naizmjenicno. Onda sam dosao do service menija, tj upalio bez SIM. Radi sve samo earphone i speakerphone ne sviraju??? Nakon toga stavio sam cisti soft od W610i pa onda nakon njega stavio (vratio) K550i s odgovarajucim custom, medjutim i dalje stoje meniji Normal i Flight Mode. Nakon flasha pise Please Wait i onda se ocita kao i svaki normalni flash. XS bez problema flasha i prepozna mob. Moze li reci neko sta mu je i moze li se ovo popraviti. BTW mob je lockan na jednu domacu mrezu i prima samo te kartice, i da, flashao sam sa simom. Ja mislim da mu je izgorio audio chip i sim card citac, pa me zanima da li se ovo da popraviti, koliko god da kosta, jer stvarno mi je ovaj mob najvazniji od svega...![]()
prvo sry na ironiji ali svaka cast na ideji... prava je![]()
drugo cudno e sve ovo sto si sve ispricao.nisam znao da se softom moze tako ubit fon.trece spoji ga na seus i onda javi sta je..
For the hoven lands...
Za pocetak pripazi na naslov teme, da ne bi zavrsila u recycle.
@ravilov pripazim iduceg puta...
ne znam ni ja ali sam flashao i main i fs. sad moze biti i da treba upaliti fon da se tel ''customizira''. naime nece da udje bez sim-a, a kad ubacim bilo koji sim, tel poludi. ne brine me sim citac, vec audio chip, inace valja mi citav mob kupovati, a trenutno sam u skripcu...
E znao sam da ces nesto zabrljati !!! Rekao sam ti de malo polako s tim ! I de kad odradis ovo s SEUS-om javi mi !!!
kod servisera je, a sumnjam da ce to popraviti. prosli put sam donio d520 kojem je blockao soft i nije nista napravio.
ako te tješi, ovo se može popraviti...
naravno da tjesi...ako nije poslovna tajna mozes samo reci je li problem hardverske ili softverske prirode. serviser je otisao po novi ''flesh'' pa sutra javim sta je bilo...
Softverske je prirode,osim ako nisi kopao po telefonu i oštetio nešto na ploči.
evo serviser nije nista napravio, osim sto ga je otkljucao na sve mreze. odradio sam update seusom, i jedino sto je napravio je da je ponovo zalockao mob. dakle, kao da se nista nije snimilo. i dalje stoji w610, iako je seus uredno odradio update.
hmmm cudno... znaci najvjerovatnije ti je i serviser izvrsio unlock patch metodom koja se nakon flashanja brise...
pokusaj ponovno skinuti neki drugi originalni firmware pa flashat mob
###1410989180026
fino ti to prosljedi nekome kao cimomariu ili inovatoru... ovi noname kvazi unlockeri znaju popraviti takve stvari koliko i ja tako da... odnesi ga u pravi neki servis gdje imaju opremu za to...
For the hoven lands...
ma da, sigurno, treba mi neko ko moze doprijeti duboko u erom i obrisati svaki trag w880 softa. evo opet sam stavio w880 sw i upalio pa vratio, situacija je ostala nepromijenjena. dakle, cini se da je sve hardverski ok.
EDIT:
desilo se cudo: mob se upali i taman sam pustio muziku (nema zvuka) i opet pobijeli ekran i ugasi se. pisalo je unesi pin. mob sam punio citav dan usbom i dosta se zagrijao.
edit: moze li ko vidjeti svira li mu zvuk kad upali mob bez sima i pusti demo na w610?
edit2: pokusao sam flashati/popraviti erom. trenutacni je r3a016, i probao si staviti r3b021 s xs++, ali nakon zavrsetka (sending flashblocks 4/4) ali kad sam upalio u service info i dalje pise r3a016?
Zadnji uredio ravilov : 20-12-2007 u 02:32 Razlog: koristi gumb EDIT!
kao sto kolega rece nosi ga nekom poznatom unlockeru... kontaktiraj inovator-a on ti je rekao da se moze rijesit prob
###1410989180026
ma shvatio sam da je gdfs u pitanju. radi sim card citac, brine me audio chip. od kolege s foruma sam uzeo njegov gdfs, ali kad sam ga stavio, mob se vise ne pali niti ga uopce prepoznaje xs ni bilo koji program. nista, ovo je za dobrog servisera, a nov mob mi se ne isplati uzimati.
s obzirom na tvoju lokaciju... ne bih reko da kod nas ima dobrih servisera... losi su ti oni kod nas u BiH...
a sto si cackao gdfs... sacekaj da ti se inovator javi
###1410989180026
Na se-nse mi kazu da sam brickao tel, jer nisam uradio backup gdfs-a. Ima li nade da se sta uradi? Kad hocu da ga upalim ili stavim na punjenje, ne upali se, jedino blinka infrared lampica.
Bookmarks