Vec postoji tema u kojoj sam napisao svoje misljenje i iskustvo. Nije bitno sto na papiru ima bas sve, nego to da ti u praksi to nista ne znaci.
Što vi mislite, je li novi Communicator telefon koji ima u sebi integrirano gotovo sve što može poslužiti jednom uobičajenom, ali zahtjevnijem korisniku?
Pojavile se se neke ponude u Plavom i nekim drugim oglasnicima, u kojima se ovaj aparat može kupiti za cijenu koliko košta sada N95 8GB. Znači neka 4 soma kuna.
Ozbiljno sam počeo razmišljati o kupovini ovoga mobitela. Interface E-serije mi jako odgovara (pogotovo onaj Stand-by ekran s prikazom Inboxa), kompletan Office, TTS (čitač poruka i mejlova koji odlično radi ako skinete poljski jezik), WLAN, baterija od 1500 mAh...
Negativnosti su mu jedino-nedostatak AD2P i izgled koji je baš ciglast, ali gotovo na svim pogledanim filmićima vidi se da je završna obrada jako dobra-mobitel ne škripi, djeluje jako čvrsto i kompaktno unatoč dimenzijama.
Kakva su vaša razmišljanja ili, još bolje - iskustva?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vec postoji tema u kojoj sam napisao svoje misljenje i iskustvo. Nije bitno sto na papiru ima bas sve, nego to da ti u praksi to nista ne znaci.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
nema tv izlaz... ne znam zasto me to ljuti
VK 1010-IO
lol infracrveno je skoro nestalo iz upotrebe....
Bookmarks