...![]()
...
Prošle godine je u Hrvatskoj na SMS potrošeno 94,5 milijuna dolara. Opširnije ovdje
...![]()
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nit cudno ja svaki drugi tjedan kupujem bon od 50 kn. valjda ceizmislit neku tarifu na simpi s jeftinim porukama
Tako dugo dok su poruke iznad 0,00kn ja nisam zadovoljan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma da su oko 20-25lipa mislim da bi svi bili zadovoljni
Ja bih bo zadovoljan sa oko 15 lipa.
mislim dabi onda bila zarada manja od 30milijuna dolara
pa se Hrco sjećaš da su prije SMS poruke koštale mislim oko 23 lipe
da na vipu nedjeljom i praznicima.
ne neg na simpi
Da, u VIPu je 29 lipa vikendom i praznicima, a u ostalo vrijeme 40lipa. Jedno vrijeme je bilo besplatno sa SiMobila i A1 od 16 do 17 u roamingu. Onda se je moglo ići na manualni izbor mreže...
cemu onda 43lipe? ne znam ja sam se tek prebacio na simpu ove godine
to ti je bilo prije 3-4 godine, sjećam se da su se cifre za SMS vrtile oko 20 lipe
pa onda deutsche telekom i hop ode cijena.
a jel znate jel se kak mogu nabaviti bonovi bez PDV-a ja poznam lika koji prodaje bonove od 100kn za 60 tak da prodes vrlo jeftino, ali je prodao sve
Bila su to vremena kad su se poruke slale po 23 lipe, ovo sad je čista PLJAČKA! Da bar poruke naplaćuju po broju znakova, ovak pošaljem 161 znak i to su ti dve poruke![]()
![]()
![]()
Ali.... kolko znam, u njemačkoj su oko dve i pol kune (to je skupo-bar za mene)!
u njemackoj oko 0.30 - 0.40 eura
ma daj HRco kaj ti pričaš???? to su ti ukradeni bonovi, npr. moj frend je isto krao i prodavao bon od 100kn za 20-50 kn (meni za 20kn i ak kupim 3-4 bona 1 besplatan)
zeroo ne možeš se mjeriti sa švabam, njima je u prosjeku plaća 10 puta veća pa su takve i cijene
pa na koju foru to ukradu. da ja sebi koji copim
Znam, ali mi se to sve jedno čimi puno, a kod njih je MMS oko 3 €
****** i kod njih je placa 6000 eura na mjesec
heh na koju foru...trebaš imat sreće...gledao sam na TV da preko noći provale u kiosk pa pokradu sve živo...a moj frend ti je imao SREĆU naletio je u dva dana u pol bijela dana u otvorenu trgovinu bez prodavačice i pokrao bonova u vrijednosti 3500kn
coooool!!!!!!!!!!!!
i jel ima josh koji. vec mi je uzalud davat tolke novce na sms poruke.
Ak se djeli, 'oču i ja jedan !!!
on ti se tim više ne bavi...al čuo sam da se tog može nać, ali nisam htio ići dalje u to s nepoznatim likovima...Poslao: ..::HRCO::..
i jel ima josh koji. vec mi je uzalud davat tolke novce na sms poruke.
Bookmarks