zdravo!
možda zvuči čudno, glupo (ajde i smiješno), ali jel postoji neki program da onemogući korištenje D&D funkcije? ili se to može kak "uklonit"
naime, imam brata (sad je navršio 4 god) i naravno on se igra na kompu (ima svoj account), i sve češće me izluđuje: jedan dan je (kad sam došao iz škole) "povadio" nekoliko fajlova iz mape my documents na desktop, ali da bi stvar bila gora, u njegovom folderu documentsa NEMA NITI jednog dokumenta (text file-a ili slično)sad meni ne ide u glavu: dokumenti su svi istog imena kao pod mojim accountom, na koju foru je on to uspio povadit?? mislim, tolko pametan nemože bit da bi nasumičnim kliktanjem došao do moje mape....sve ikone na desktopu je preimenovao u "dfrtjefkf" ili kaj već stisne
tak da se više nezna kaj je kaj....pa onda napravi sto shortcutova od jednog
a kad sam ja za kompjuterom često puta je on uz mene tak da je zapamtio neke moje pokrete (start-my computer iz najviše slučajeva).
jedan dio sam rješio - stavio sam mu limited account
ma teško je to opisati, mislim da će mali bit veliki hak3r![]()

sad meni ne ide u glavu: dokumenti su svi istog imena kao pod mojim accountom, na koju foru je on to uspio povadit?? mislim, tolko pametan nemože bit da bi nasumičnim kliktanjem došao do moje mape....sve ikone na desktopu je preimenovao u "dfrtjefkf" ili kaj već stisne
tak da se više nezna kaj je kaj....pa onda napravi sto shortcutova od jednog
Odgovori uz citat
Bookmarks