Nisam siguran je li to vrijeme kad je poslana ili kad je došla. Ako je to vrijeme kad je poslana, onda se žali operateru. Ako je to stvarno kad je došla, onda stvarno ne znam. Možda bi moglo imati veze sa SIM karticom!?
Ispricavam se ako se tema nalti u krivom PDF-u...
Evo imao sam problem na Samsung E330, ovako... meni neki covjek posalje poruku. Ja dobijem odgovor za 10min, a trebalo je za 5min. Evo sada sam dobio poruku, pise primljena: 20:01, a zazvrco mi je mobitel u 20:05, i tada sam ju tek dobio, ali pise da sam ju u ono vrijeme dobio... i evo to mi se vec desava negdje mjesec dana... I svi mi govore sta tako sporo pises poruku... pa sam tek onda skuzio... A imam T-Mobile... I mislio sam da je problem u mobu, pa sam si kupio Samsung E250 i isto sranje se desava...![]()
Molim pomoc...
Nisam siguran je li to vrijeme kad je poslana ili kad je došla. Ako je to vrijeme kad je poslana, onda se žali operateru. Ako je to stvarno kad je došla, onda stvarno ne znam. Možda bi moglo imati veze sa SIM karticom!?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
...tema preseljena na pravo mjesto...
...to je problem do operatera, a ne do moba, osim ako mob malo-malo gubi signal...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da...i ja mislim da je to operatera...jer se ponekad i meni znalo dogoditi da poruka kasni...ali to je bilo zbog zagušenja mreže...pogotovo sada uoći Božićnih blagdana...kad će biti poslana rulja poruka....
Ok.. hvala na odgovorima... ali me te jako zivciralo, nekad je poruka kasnila i po 10-15min... kao piše da je dosla prije 15min (npr.13:30, a dosla je u 13:45), tak da nevjerujem da moze biti toliko zagusena mreza... ali hvala....
imam zanimljivo iskustvo s kasnjenjem poruka:
t-mobile
Kad sam bio na pretplati i stigla mi je sms poruka nek mi je recimo mobitel bio ugasen ili upaljen sa punim sms spremnikom, nakon sto sam ga upalio ili ocistio spremnik poruka bi odmah stigla na mobitel
Dok sad kad sam se prebacio na simpu poruka stize sa zadrskom, znaci bar par minuta ako ne i vise.
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Znaci, simpa korisnici im i nisu nesto potebni pa na njih ni ne odvlace paznju...![]()
Pa kod mene dosta cesto na Tele2.
Ponekad posaljem SMS pa nema odgovora (ni reporta) tek nakon x vremena dode sve u paketu, drugi put sve OK i nema nekog pravila (jutro, popodne....).
Nisam nikada slao prituzbu prema SK ali i mogao bi jer je sve ucestalije, a kako je u prijasnjim odgovorima navedeno - nema nikakve veze sa uredajima.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Potvrđujem s Tele2 i meni se ponekad desi ista situacija.
meni isto s tele2 zna se desit da poruka nije dostavljena po 20-30min što je prilično iritantno, al mislim da to ima veze s slabim signalom i slabom mrežom što nebi trebalo biti s tmobileom zar ne??
Bookmarks