...joj, joj...kad dotični autor nije sve napisao - to se odnosi na symbian telefone, ti se ne moraš brinuti...
Ovako imam k750 i danas mi je dosao SMS od mog telekoma i kaze da mi je mob zarazen virusom!!! Mislio sam da je zezancija ali pogledajte ovo
http://www.bih.net.ba/portalnovost+M5fd4de24e1f.html
I koliko sam procitao na netu da je ovo napravljeno samo za symbian (.sis datoteke), tako da ne bi trebao da se brinem !!!
?????????????????????????????????
Jesam li u pravu![]()
![]()
![]()
...joj, joj...kad dotični autor nije sve napisao - to se odnosi na symbian telefone, ti se ne moraš brinuti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nista od toga, vec je vise puta raspravljeno, za dumb telefone nema virusa.
je li hoces da kazes da ne postoji virus... za te telefone???
###1410989180026
Za dummy telefone nema. Ima ih nešto za smartphone uređaje, ali i ti su rijetki.
Inače, postoje razni fake SMS servisi koji ti omogučuju da staviš bilo što u polje pošiljatelj, pa te vjerojatno neki poznanik zeza. Možeš malo produbiti zezanciju, pa par dana koristiti neki stari mob i okolo pričati da ti je netko poslao virus i da servis i policija surađuju da bi otkrili tko ti je poslao virus predstavljajući se kao operater. Možda zafrkant popuši, pa se malo usere :-) ipak je tu u igri i krivo predstavljanje!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
onako ... nema nekog razloga....
ustvari ima.... jer kod mene rodjak ima K750i---- nikad flashan nit mu je bilo sta mijenjano... al je on kako kaze utvrdio da ima neki virus na telefonu koji mu skida kredit... i zaista skida mu stvarno kredit...
pa zato
###1410989180026
ne vjerujem ... jer koliko ja znam kod nas jos ne postoji taj sms service
###1410989180026
Šta u Bosni nema onih gluposti kad se ti pretplatiši i dobivaš SMS o tome
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
nije to znam i ja za tu opciju ako si u roamingu... pa cak i ako se javis skida ti lovu... al nije on bio u inozemstvu tako da to rijesenje pada u vodu...
###1410989180026
Imao sam priliku vidjet nokiu 3310 koja sama zove jednu lokaciju iz imenika (ja sam bio na toj lokaciji). Problem riješen tako da smo na tu lokaciju stavili *, a mene kao novi upis. To nije bio virus nego bug u softu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
pa vjerovatno bi mogao biti i ovo bug... al sam kontao da nije jer tel nikad nije flashan... ž
izgleda mu je doslo vrijeme
###1410989180026
Bookmarks