ovako, gledam curi uzet neki mob mozda, sad ce bozic i to, sve je to skoro, uvijek mislim ima vremena pa trazim na badnjak u zurbi
od modela sam uocio samsung e250 crni, lg cokolada, i x530rozi....
i zanima me ako znate da napisete koji i zasto, koj ima najbolji slide, i kakva oprema dolazi s kojim, kabel, slusalice...i kolko je dekodiranje, jel po 50kn kod obicnih unlockera?
za samsungx530 je spomenula nesto da je lijep rozi, imam doma e740(fora mi je klizni nacin kretanja menijem) meni to jako slicno izgleda samo sto je ovaj x530 low end verzija tog e740 mi se cini...i vecina su kodirana na tele2,tak da je dekoritanje obavezno..
cokolada(lg kg800) za lijep mobitel , taj touchscreen(tipke)je malo nezgodan,kakav je soft? i cijena je skuplja, ne daje mi se puno para pa to eventualno ak bi naisao na neki jeftiniji na crno, jer uz to treba bar neka bonbonjera jos, kuzite nea imali neki dogovor ne potrosit previse, pa bi si jos razmislio,al ak naleti da znam jel mozda to bolje?
samsung e250 mi se cini najboljim izborom, ima crna verzija, cijena od 500kn je cist ok i ugodno me iznenadila, kamera je ionak losa kod svih pa to ni ne treba...ima mp3, i moze se extra kartica stavit...kolko je to losiji ekran?
i mislim da ne bi imala nis protiv, ipak joj je samsung bio favorit...moram uzivo vidjet dal izgleda bolje od x530 il ne..
druga kartica joj je vip, pa bi mozda ovak i koristila, al u svakom slucaju mozda bi dekodirao mob za svaki slucaj da se ne razmislja o karticama,uglavnom tu ne trazim da ima extra kameru il nes, nego da je malen, lijep i klizni...
pa eto koj je po vama najljepsi a koj najbolji izbor?(naravno mozete predlozit jos neki model ak ima slican, s500 je preskup jos da bude samo klizni kao drugi mob) zato stavio anketu, da ne pitam nju i pokvarim iznenađenje, znate sta uvijek pricaju, nije vazan poklon vazno je iznenađenje, pakiranje i te gluposti![]()

a imali neki dogovor ne potrosit previse, pa bi si jos razmislio,al ak naleti da znam jel mozda to bolje?

Bookmarks