ja imam generic usb flash driver iz setoola i to na visti i w810,w200, k750 i k800 flešao bez problema
evo ovako jedan lik ima w200 i spoji ga na komp i komp ucita mobitel i sve i uopce ne trazi drivere za instaliaciju... sve smo pobrisali u device manageru i krenuli ispocetka i cim ga ukopca prepozna ga kao w200 i ni da bi... probali na xs 1.2 na 1.6.8 i na darwina al ni jedan ga nece ucitati... jel zna neko rijesenje ?
For the hoven lands...
ja imam generic usb flash driver iz setoola i to na visti i w810,w200, k750 i k800 flešao bez problema
Mi6 Black
ovaj lik ima xp i nece da ga jeb...
For the hoven lands...
Pa jel stavio te drivere iz SEtool-a? Zovu se "Gordon's Gate USB Flash drivers" inace.
Probaj u c:\windows\system32\ pobrisati sve epiusb.* i ggsemc.*, pa instaliraj ponovo te GG drivere. Na Visti nekima radi OK a neki imaju problema, ali na XP bi trebalo sve raditi super.![]()
taj lik sam ja,imam w200i,i ja i xulos smo skoro sve nacine isprobavali,imam gordon gate instaliran,ali preko xs vec mjesec dana pokusavam se spojiti,nemam zivaca
EDIT:
evo ljudi fala dragom bogu i samo mogu zahvaliti xulosu sto me je podrzavao i sad smo mi uspjeli spojiti mob
Zadnji uredio ravilov : 09-12-2007 u 15:08 Razlog: koristi gumb EDIT!
sve smo sad fino instalirali. on spoji mobitel i izbaci mu na xsu ovo w200,db2010 cid 52 !! :S :S kako w200 moze bit db 2010 ???
For the hoven lands...
masvamasva evo ti moj msn pa mi se javi jel hitno trebas mi
fenky2_coll@hotmail.com
Bookmarks