1. vjerovatno je kartica u kvaru. odi i zamjeni je.
2. Bug u flashu. dešavalo se i na TRIPLETSIMA. Promjeni monster. ili samo flex.
prvo: imam v3 i svaki put kada ubacim svoju vip (pretplata) karticu telefon se svako malo resetira, blokira i izbacuje insert sim, kad stavim tele2 (bonovi) karticu ili t-com (bonovi) ili vip (bonovi) karticu taj problem se ne događa. u čemu je problem i kako ga mogu riješiti???
drugo: na istom v3 svaki put kad dođem u novi sms automatski mi je upaljen t9 koji mrzim i neznam koristiti. onda svaki put moram micati t9 i to je malo iritantno svaki put radit prije pisanja poruke. kako da namjestim da mi je stalno bez t9???
napravio sam: new message > new short message > srednja tipka options > entry mode > secondary i tada se prebaci na normalno upisivanje ali kad slijedeči put uđem u novi sms opet je prvo t9. molim kada mi netko piše instrukcije da napiše kao da je eng meni jer je tak kod mene....
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
1. vjerovatno je kartica u kvaru. odi i zamjeni je.
2. Bug u flashu. dešavalo se i na TRIPLETSIMA. Promjeni monster. ili samo flex.
hvala, nisam znao da se može zamijeniti kartica...
edit: da zaboravio sam reč. kartica mi normalno radi u drugim telefonima (n70, k750..)
Zadnji uredio Winamp : 08-12-2007 u 19:44
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
skinuo sam sve programe i drivere i sad mi samo treba neki monster pack za R374_G_OE.42.OAR gdje to mogu nač?? ili ako imaš da mi pošalješ na mail winamp.88(at)gmail.com ili uploadaš na rapid??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ok, hvala...![]()
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks