Nekako vise volim Call of Duty, iako me ovaj novi 4 dio totalno razocarao.. i dalje cu igrat stari COD2 i to samo on-line.
MOH pak s druge strane mislim da je malo kaskao za COD-om,no nije ostavio neki dobar trag..
Koja vam je igra bolja,u vezi detalja i tako toga. Obratite paznju na detalje i usporedite prijasnje medal of honor i call of duty igre.
Nekako vise volim Call of Duty, iako me ovaj novi 4 dio totalno razocarao.. i dalje cu igrat stari COD2 i to samo on-line.
MOH pak s druge strane mislim da je malo kaskao za COD-om,no nije ostavio neki dobar trag..
meni osobno su obje igre super... igram obje pa mi je svejedno.
Igro sam MOHAA i MOHPA i mislim da su igre dobre.. ali sto se coda tice dvica mi je najbolja i mislim da se najvise ona igra online i od ovog zadnjeg dijela.. kad bi moro birat neznam, al meni je se dosta svidila igra Medal of Honor posebno onaj Pacific Asault..Nisam ih samo igrao u mrezi al su mi nako dobro igrive.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
po stoti put ista dilema.
meni cod i cod fan sam.imam sve verzije(mislim od konzola samo za psp i ps2 ali za xbox i wii i ps3 nije izisao ni jedan cod exlusiv za njih).
cod igram najvise u mp i 4 mi je najjaci narocito na gp serveru.
Bookmarks