taj 3.5 mm konverter dali je handy-made ili kupljen u nekom gsm shopu,ako je handy-made onda nisu dobro spojene žice na 3.5 mm utor
Ovako, od jednoga forumaša sam kupio Nokiju N73 ME, s kojom u paketu dolaze stereo in-ear sluške AD41 (to je u biti konverter).
Međutim, zvuk je poprilično jadan, tih. Dosta se bolje čuje s običnim Nokijinim slušalicama (HS-23) koje nisu in-ear.
Pokušao sam umjesto originalnih Nokijinih sluški prikopčati Pioneer sluške (one jake, studijske), ali zvuk je i dalje prejadan.
Sada, jel zvuk možda namjerno tiši pošto sluške dodiruju bubnjiće ili sam dobio feleričan dio Nokia-opreme?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
taj 3.5 mm konverter dali je handy-made ili kupljen u nekom gsm shopu,ako je handy-made onda nisu dobro spojene žice na 3.5 mm utor
Nokijin proizvod. Čak ima i daljinski na vrhu.
Kako opisati situaciju? Danas sam uspoređivao s običnim Nokijinim slušalicama i zaključio da su one dosta jače.
Kod ovih in-ear sluški, dobijem efekt da ne čujem okolinu, ali zvuk je za moj ukus stvarno tih. Znači, možda je to tvornička, default stvar, ne znam.
Pokušao sam iste sluške odspojiti od remote dijela i priključiti na liniju. Tu se čuju kao svake sluške-jako i jasno.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks