Je li wireless router ili obični. ako je wireless onda je to normalno, ako nije onda ne bi trebalo. Može ti još biti ono brujenje od 50 Hz ako napojni dio routera odašilja. U svakom slučaju je najjednostavnije udaljiti router.
imam onaj subvufer (ili kak se vec zove) i dva zvucnika
i na stolu mi je taj vufer, na njemu ruter, a na ruteru zvucnik
i problem je u tome sta mi se ponekad (cesto) cuje neki zvuk iz zvucnika, a ja nista ne pustam, a kad maknem zvucnik s rutera- ne cuje se vise
pa me znaima, u cem je problem, to mi se ne dogadja stalno- samo ponekad
mogo bi nekako premjestit zvucnik da ne stoji na ruteru, ali radije ne
jel mozda problem u frekvenciji ili sta je?![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Je li wireless router ili obični. ako je wireless onda je to normalno, ako nije onda ne bi trebalo. Može ti još biti ono brujenje od 50 Hz ako napojni dio routera odašilja. U svakom slučaju je najjednostavnije udaljiti router.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
nije bezicni, najnormalniji- mislim prvo sam ga dobio od tcoma sa onim bezicnim usb-om, ali sam si ja samo spojio kablom ruter i komp
a dobro, ajd ak neko zna kak da ili iskljucim to odasiljanje ili sta vec- nek kaze
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks