Kak snimiti igru od 6 giga na dva dvd-a od 4,5GB,a da se instalira direktno s dva dvd-a?
Kak snimiti igru od 6 giga na dva dvd-a od 4,5GB,a da se instalira direktno s dva dvd-a?
možeš preko winrara si ju podjeliti na particije...
desni klik na image(ako je-najbolje da je)
add to archive i imaš tamo skroz dole lijevo split to volumes,bytes i tamo staviš na DVD i stisneš OK i on ti ju zripa ujedno i podjeli na particije i popržiš na dvd-e
★★★★★
a: snimi na dual-layer dvd
b: napravi image s Alcoholom i napravi da zazdvoji image na 2 dijela
c: snimi instalaciju nekim programom koji može pratiti instalacije (wise installer itd.)
d: ripaj igru (baci directx, filmove, trailere itd...možda stane na 1dvd)
"b" je najjednostavnije, sam kaj nebuš instaliral direkt neg prvo moraš mountat image.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja bi da instaliram direkt s dvd-a bilo jedan ili dva.
dual-layer dvd preskup...
Radi se o igri bioshock...
Znači wise installer bi bio za to kaj ja hoću..
wise je program za pravljeje instalacija. Prvo se moraš uhodati s njim.
Razluči dal hočeš uložiti trud za prepakiravanje igre. Takvih igri bude sve više, rijetko koja stane na 1dvd
uh kompliciran je taj wise installation sudio...
najisplativije je zapakirat igru u raru i popržit na 2 dvd-a tako sam i ja bioshock kad sam ga skinuo spržio...zapravo bio mi je u onih 70 partova pa sam prepolovio pol na ovaj pol na onaj dvd
★★★★★
da, al u tom slučaju moraš odrarat prije instalacije. Dok kod alkohola napraviš višedijelni image koji se mounta ko i obični
DVD DL 8,5GB možeš naći i ispod 20 kn. Da pržiš nešto na bacanje, pa da ti je skupo, ali igricu svakih par mjeseci zapržit na DL stvarno nije toliki izdatak.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
no, i kaj kad instaliravaš? prvo sve extraktaš pa onda na setup.
Napraviš fino image od 2 dijela, zapržiš, mountaš ga daemonom il čim već i gotovo
svakome je nekaj bolje...tak da....više vjerujem partovima
★★★★★
Rar partovi su bolji ako mislis uploadat neku igru/file...
Ali za osobnu upotrebu ti je lakse da si iso fajlove napravis, tako da poslije ne trebas extractat na komp nego odma mountas...
Bookmarks