Najvjerojatnije je do baterije koja nemoze isporuciti dovoljno struje tokom razgovora pa joj padne napon ispod odredjene granice i mob se ugasi..
imam problem, imam nokiu 8800 staru cca. 1,5 god. i u zadnje vrijeme mi se događa da kad pričam odjednom javi barerija prazna i iskljuci se. ja ga ponovno upalim i pokazuje da je baterija puna i normalno radi do novog poziva(nekad se islkuci nekad ne). a mob punim svaku vecer jer mi se to događa skoro svakodnevno. jeli problem u bateriji ili u mobitelu.
hvala na odgovorima
Najvjerojatnije je do baterije koja nemoze isporuciti dovoljno struje tokom razgovora pa joj padne napon ispod odredjene granice i mob se ugasi..
pretpostavljam da baterija radi dobro dok je u standby-u, a u razgovoru da padne na minimum. ako je tako, znači da je baterija izgubila svoj kapacitet i pri povlačenju veće struje, extremno brzo se prazni.
a pogotvo ako se svakodnevno puni ... ako češ kupovat novu bateriju uzmi si od sirocco( il kako se već piše) jer ima veći kapacitet.
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
danasnji mobiteli jako gutaju baterije pa se zbog toga i cesto pune,sto opet dovodi do kraceg vijeka trajanja.srecom,baterije su danas dosta jeftine.
a zasto kupiti original,kad po shopovima imas kvalitetnih baterija po nizim cijenama.nikad nisam kupio original zamjensku bateriju i dosad hvala bogu nisam imao problema.
ja bi ti preporučio da odeš u servis i tražiš da li možeš isprobat zamjensku bateriju tam u servisu pa da ne kupuješ bezveze drugu bateriju ako u tom nije problem.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks