ništa čudno.. imam doma 2 komada 6280 i jednog 6288, svi imaju iste simptome, gašenje, baterija počela trajati ekstremno slabo i tu i tamo ne pošalje poruku.
katastrofa mob
star svega 6.mj i od prije tjedan dana mi se počeo gasiti, ondako iznenada kada nist ne radim...stoji na stolu, nista ne radim po njemu, kad ga pogledam, kasnije ono ugasen...u cemu je caka?
počelo me malo živcirati...a mobitel je ko nov, do sad šljakao izvrsno.
ništa čudno.. imam doma 2 komada 6280 i jednog 6288, svi imaju iste simptome, gašenje, baterija počela trajati ekstremno slabo i tu i tamo ne pošalje poruku.
katastrofa mob
jel ima kakvog riješenja za to?? mislio sam ga nosit u mobis pošto mi je tu odma blizu, pa da oni to riješe ako znaju, i imam još garanciju...
a ovo s gašenjem mi je počelo od prije tjedan dana...a i baterija mi uredno traje 2 dana max ako ga koristim dnevno kao mp3 player.
Sve dok imas garanciju, i jos ti je blizu mobis, nosi njima da se oni igraju...
ako im odnesem to tamo u servis...samo se bojim da će mi mob kod njih ostati pun quraz dana...ima netko nekakvih iskustava s tom ekipom tamo u servisu?
a slušaj ako ostane 45 dana morju ti dat novi pa... njihov problem... i prije servisa obavezno backupuj sve s moba na komp s pcsuiteom
i ako dosad nisi probaj stavit novi software imaš na nokijinoj stranici za update program i uputstva i sve
imas temu o iskustvaima sa mobisom .... mislim da ti ga moraju sredit za ne više od 15 dana max. tako meni piše u garatnom listu
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Nokiji 6280 ne možeš nadograditi software onom wizard metodom. Samo 6288.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
kako san onda ja sebi stavio :S
ma samo ti njega odnesi u mobis pa nek ga oni tebi srede jerces ga kako tako nosit na servis pa bolje u mobis![]()
Bookmarks