Interesira me kako staviti sms barring na neki određen broj?SMS nije nikako moguće preusmjeriti,za razliku od poziva.
Jedino se može postaviti zabrana primanja i to je sve od naprednijih opcija sa porukama.
Mislim, koliko sam gledao, telefon nema sam po sebi tu opciju kao recimo sto je call barring. Da li postoji neki određen kod or? Ukoliko da, da li je univerzalan za sve uređaje or else?
Puno hvala unaprijed!
Mislim da mozes samo staviti da uopce ne primas poruke, a ne samo sa odredjenog broja. Za detalnije bi trebao nazvati korisnicku podrsku mreze koju koristis.
A ako ne zelis primati poruke s odredjenog broja, bojim se da to jedino mozes na smartphoneu, recimo na symbianu za koji postoje programi koji kad dobijes poruku sa odredjenog broja, poruku jednostavno izbrisu bez da te mob obavijesti da si je dobio.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Toga me i bilo strah. Budem kontaktirao sa korisničkom podrškom, možda operater može nešto po tom pitanju napravit. Puno hvala!
postoji caka da sa kodom napravis, ali to pali samo za sve dolazne SMSove
*35*0000*16#
Ono sto se MOZE (a i ne mora) dogoditi da vise na taj broj NIKADA VISE neces moci primiti poruku.
Znaci nije uputno to raditi
dobar grah daleko se čuje
Da, to znam, no to mi ne treba. Thx anyway!
Bookmarks