Pa po ovim tvojim podacima i datumima vidi se da ne ulazi u tu akciju...ali ako se ne varam da stalno traje ta akcija da prvih 2 ili 3 mjeseca imaš flat...
Ekipo trebam pomoć:
Problematika je sljedeća, jedan poznanik ima instaliran početni paket adsl-a i ono ne razmišljajući prva dva mjeseca je dosta toga skidao misleći da ima flat.
E sad mene zanima pošto sam razgovarao s onom gamadi iz Ht-a i jedan mi kaže jednu stvar a drugi drugu tj. da je akcija počela 15.03.2008. a zahtjev od fredna je zaprimljen 29.02.2008. i da on ne ulazi u akciju.
Hvala unaprijed!
Pa po ovim tvojim podacima i datumima vidi se da ne ulazi u tu akciju...ali ako se ne varam da stalno traje ta akcija da prvih 2 ili 3 mjeseca imaš flat...
Pa to sam i ja mislio, još sam i nazvao i pitao, kad ono banana. Mislom da će prvom prilikom biti raskid ugovora, loppovi jedni.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks