trebam malu pomoč,neznam koju mu je vrag,jučer printo normalno a danas dođe poruka---error message parts need servicing
što mi je činiti imali za ovo rješenja
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
skini si "SSC SERVICE"
http://www.ssclg.com/epsone.shtml
Možda trebeš resetirati counter za wastepad.
Wild-boy-da blinkaju
ztipolnj-hvala ti.tražio sam taj program,nikako da ga nađem jer sam od kad sam jučer otkrio problem odmah išo guglat inašo da je najvjerovatnije do wastepad ali imam problem nemogu nač čipset i kad napravim reset westepad niš se ne dogodi
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Pa imaš link u mojem postu.
Pokušaj s tim programo resetirati sve živi, i gasi ga i pali (printer).
I mene je često zahebavao.
ma to sam ti htio reč da sam tražio taj program i da zahvaljujući tebi sam ga našo tj.iz tvojeg linka,budem pokušo pa javim,još jednom hvala ti puno
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma imam ga na ovom programu što mi ga je dao ztopolnj,ali neče proradit,veli da je resetiro i niš se nedogodi palim i gasim ga nekoliko puta ali opet ništa,probam ga resetirat softerski opet ništa,ma i nije mi ga toliko žao jer je star i onako mi treba novi nego to što sam prije par dana kupio oba dvije nove farbe za njega,i sad mi neče čak i pomaknut glavu u položaj za vađenje catriđa,jel možda netko zna za opciju sam svoj majstor da probam sam dođ do tog spremnika i da ga ispraznim jer sam čito na netu da se to može ali da je opasno tj.da postoji mogučnost d se sve izlije van
svaka pomoč mi je dobrodošla ali sve u svemu hvala još jednom tebi i ztopolnj-u na pomoći
Ja sam glavu ručno micao i nikad problema.
Boje sam nadopunjavo uz pomoć injekcija, pa možeš to tako, ali ti nema baš nekakvog smisla jer ti je unutrna max 15ml boje
opet ja blesavac krivo napiso,nisam mislio doč do te farbe več do tog spremnika za westedump,jer sam čito da se može doč do tog spremika i da se ispusti sama boja tj.sadržaj westedump spremnika
Bookmarks