Koliko sam vidio kod frenda na W800, jedini način da isključi zvuk kamere je da isključi sve tonove... Mislim da je ista stvar i na d750... Prema tome, ako si zadovaoljan softom koji je gore, onda ne vidim razloga za promjneu softa...
molim vas odgovorite mi na sljedece pitanje..jel moguce skidanjem novog softwera ili update-om starog rjesiti se glupog zvuka kamere..jer ako se neda nikako drugacije maknut taj zvuk osim da iskljucis sve tonove, nevidim razlog zasto bi zasad uopce mjenjao postojeci softwer![]()
hvala![]()
Koliko sam vidio kod frenda na W800, jedini način da isključi zvuk kamere je da isključi sve tonove... Mislim da je ista stvar i na d750... Prema tome, ako si zadovaoljan softom koji je gore, onda ne vidim razloga za promjneu softa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da i mislio sam..thanks icoIzvorno postao Ićo
...mozda jos netko ima drugacija iskustva?
O tome se jako puno pričalo na forumu i još nije dokučeno kak se to isključi![]()
There are no shortcuts in evolution.
Pa, kao što je Ićo rekao, isključi zvukove držeći "#" i nakon toga isključeni su svi zvukovi, uključujući i one na kameri... Nema drugog načina...
Nije mi jasno šta se tu ima tolko raspravljat..taj način na Sony Ericssonu je napravljen još od prijašnjih modela...samo šta neki firmwarei to možda nisu podržavali...novih načina micanja tonova kamere za sad nema
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Što se tiće K750i, dobro da se uopće da isključit! Pogledajte samo K700! Ono je koma. I još zvuči kao šamar, a ne shutter.![]()
Sa softom R1N005 ne čuje se nikakav zvuk kod okidanja fotoaparata.
PREDATOR
pa sta predlazes da onda stavim taj softver..da mjenjam postojeci?
Pa ko što sam rekao... Mijenjaj soft jedino ako ti jako smeta što moraš isključiti izvuk da ne bi imao zvuk kada slikaš... Ako ti to ne smeta, onda nemoraš mijenjati... Ali čini mi se da je ovaj soft koji je Predator naveo za K750 a ne za D750... Pa, ako ti garancija netreba, a taj te zvuk "ubija" onda zamijeni...
Ja ne bi mijenjao, jer mi nije problem stisnuti # i onda slikati...
Odluka je na tebi...
SE je još dobar, Siemensovac (neznam za Benqovca) drži zvuk kamere jer je negdje propisano da netko to mora biti jer ne smiješ nekog slikati bez njegovog znanja i tako to
Po meni je to morbidno
U SX-a se može fino gašenjem tonova gasit i zvuk kamere, a meni ne radi zvučnik pa onda mogu slobodno slikati sve po redu![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Tako je i na nekim K700i. Na mojem je tako bilo. Nije pomagalo ni silent mode, ni #, nista.
Ali rijesio sam to novim, cistim firmware-om.![]()
Ja sam barem uspio to maknut, al ovo na K700i je užas, čuje se u cijeloj zgradi kad slikam...Izvorno postao blazzer
Može malo više detalja?Izvorno postao ravilov
![]()
Ma čovjek je stavio novi i nebrandirani soft na mobitel, pa sve radi bez problema...
Tako je. Mob je kupljen u VIP-u i imao je neke njihove customizacije (ne bas Vodafone firmware, ali nesto je bilo, u svakom slucaju nije bio "cist"). Medju ostalim to je znacilo da nikako nisam mogao iskljuciti zvuk kamere. Onda sam ga odnio covjeku da mi ga otkljuca i stavi cisti soft, i to ustvari ne zbog kamere, nego da bi ga mogao normalno update-ati preko SEUS-a, no usput sam dobio i to da se u silent modu iskljuci zvuk kamere.![]()
zvuk kamere se trajno moze iskljuciti pomocu XS.
u fsx isbrisemo 2 filea: /tpa/preset/system/sound/camerashutter.3gp
/tpa/preset/system/sound/camerafocus.3gp
i nece bit zvukova,
Pozdrav
moze li se kako promjenit zvuk
Pa da, umjesto da obrises fileove uploadas druge.
Jedino nisam siguran jel moraju biti bas 3GP ili moze i npr. MP3.
BTW gdje li ste ovu temu nasli...![]()
Bookmarks