Razmisljam se o nekom mobu za oko 300 kn. U vipu ima SE K320 + 240 kn na racunu za 340 kn. ne znam uzeti to ili neki drugi mob?? Rijec je o pomocnom mobitelu
Razmisljam se o nekom mobu za oko 300 kn. U vipu ima SE K320 + 240 kn na racunu za 340 kn. ne znam uzeti to ili neki drugi mob?? Rijec je o pomocnom mobitelu
iPhone 5s 16 GB
...čuj, mobitel je za te novce prva liga i definitivno se isplati...i još dobiješ povrat novaca na račun (istina, u 23 mj. al i to je nešto
)
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Uzmi,nemreš fulat s SE...
moj si je tetak uzeo taj SE i mob je za te pare odličan, ima sve, kamera, mp3 (čak i za poziv) i jos toga, a uz to dobijes dio love natrag, uzmi!
entry level model,a odlicno opremljen.BT,kamera,mp3 i 15mb memorije.bolje se i ne smije traziti za te novce.
Naj bolji telefon za tu cijenu definitivno,uzmi ga bez razmisljanja...
hocuidem kasnije uzeti, a i nasao sam tko ce uzeti tih 240 kn na racun uz neku malu naknadu
iPhone 5s 16 GB
U pakiranju se dobije osim moba i punjaca još i pc suite, usb kabel i slušalice što je iznendađujuce za jedan tako jeftin model.
Stvarno dobar i simpatičan mobitel. Da je još utor za M2, bio bi fakat best buy.
Imao sam ga, najsličniji je K510 i K300.
Još, dobiješ ga nebrandiranog, dolje piše K320i, nema Vodafone soft. Ma, divota!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da, ja sam ga uzeo jucer, i za te novce mob je predobar. da, dobije se CD (nisam ga ni otvorio jel imam sve vec instalirano na komp.), kabel (sto sam se i ja zacudio) i upute (za "lika091" - nije dobio slušalice jer ovdje ih nije naveo, zar ne). Dolazi nebrandiran, nema nista od vodafona, cak sam jedva nasao i Vodafone live link za portalMemorija nesto sitno, dosta za koju sliku, temu i melodiju. Za drugi mobitel, najbolji izbor
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-11-2007 u 22:17
iPhone 5s 16 GB
Nema slušalica u ovoj ponudi od Vipa za 341/241 kn
....
e hvala,slusalice su mi ne bitne kad nema radio![]()
ako se dobije i kabel,a ovo je ipak totalni entry level model,onda SE treba skinuti kapu.ovo je stvarno fantasticno!jer kad se pogleda cijena,ovaj mob je predobro opremljen.
uzeo ga,cini mi se u ruci ok,kabel je bio unutra,skoro sam dobio i bt slusalicu,malo je falilo,na nesrecu se trgovac sjetio u zadnji cas![]()
Moj stari je uzeo taj k320 za 241 kn za drugi br i presretan je baterijom itd, uglavnom dobijo je slušalice u paketu.
...što se tiče toga kabela i slušalica, očito je različito pakovanje u ta dva paketa...jer se za postojeće korisnike dobiva mob koji ide za pretplatu, a novi korisnici dobivaju, normalno, prepaid paket...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks