molim vas pomoc
na jedan forum se idem logirat nakon što sam si wind promjenio i kaže da mi je pass krivi a znam tocno kaj sam stavio i nema šanse da je krivi i tu mi sere ajd reko dobro zatražim pass od admina da mi pošalje na mail adresu i idem se logirat na net freemail i tu mi kaže da mi je krivi pass ili user name također sam full siguran kaj sam stravio za pass...sad idem na net.h zatražit pass i traži me datum rođenja za koji sam siguran da nisam stavio pravi jer sam na brzinu radio acc. a kasnije nisam to preuredio...jel mi može itko pomoci...
Zadnji uredio pbreaker : 22-11-2007 u 23:25
★★★★★
ma netko ti je rješio accounte kak se meni čini....
glupo je da se na par accounta odjednom nemožeš logirati, nelogično....
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
tu nesto smrdi... sta si radio mijenjao OS???
pokusaj sa operom otic... nesto mi je to previse cudno
###1410989180026
svaki dan se logiram
kak misliš riješio? pa hebemu zašto sam ja uvijek na meti svih budala
budem preko opere probao sam ali mi je frend još jucer to napravio pa nije mogao...lako napravit novi acc napravit cu si novi samo mi je problem kaj sam se na sve forume regao s tim mailom i u slučaju da mi se dogodi ovo nemrem doci do maila
Zadnji uredio pbreaker : 23-11-2007 u 15:15
★★★★★
pa koji je to forum
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
daj ti nama svoj net mail i forum pa cemo ti mi provalit i vratit
ma mene sam forum zanima koji je
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
To je forum.hr. reko mi je sad. Poslao je zahtjev za promjenu passa i nije stigao maejl i sad je inaktivan.
Najveca provala na IRC-u. 8 svjetsko cudo Povjest mojih mobova:
Siemens a55>nokia 5210>3310>3510>3100>samsung s100>se t630>nokia 2610>se k300i>nokia 6670>motorola v220>nokia 6680>nokia 5210>8850..continue
moj net mail je pbreaker@net.hr dakle tko ima onu skriput neka mi proba odvrtit od 1980-1995 to sam sigurno stavio datum(više nikada necu na brzinu radit kotakt....na forum.hr nijedan admin nije mi se udostio odgovoriti na moj pm te je taj lik koji mi je probio šifru bio ponovno aktivan no nije postao...ništa
★★★★★
Bookmarks