imam acer aspire 5720G i na njemu Intel Graphics Media Accelerator X3100...
koliko je ta kartica dobra za igranje igri? jel se uopće može kaj na toj kartici pokrenuti? hvala
imam acer aspire 5720G i na njemu Intel Graphics Media Accelerator X3100...
koliko je ta kartica dobra za igranje igri? jel se uopće može kaj na toj kartici pokrenuti? hvala
nazalost zaboravi na nekakvo igranje.
to je intelov graficki chip dostatan tek za vista aero sucelje neke starije igre te graficki nezahtjevne operacije - aplikacije
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hvala...
a jel se može staviti neka dobra kartica, jer se baš u to ne kužim....
ako može koja? i koliko para?
ne, tebi je grafika integrirana na matičnu ploču, nema mogućnosti kao na stolnom računalu mijenjati komponente osim radne memorije. cijeli chipset je integriran, skupa sa grafikom.
samo prijenosnici koji se nazivaj tzv. grafička radna stanica imaju zaseban utor za grafičke kartice i namjenjeni su upravo za rad sa grafičkim programima (CAD/CAM).
a osim toga laptop nije predviđen za igrice
ne pravim se pametan,odgovaram na ono što znam iz osobnog iskustva.
do prije par godina bi se slozio stvojom izjavom.u principu nije, ali u danasnje vrijeme stvari stoje malo drugacije. postoje laptopi namjenjeni bas za igranje (alienware) ili modeli ostalih namjenjeni bas za multimediju i igranje.
medjutim problem je sto stalno izlaze nove i sve zahtjevnije igre tako da ako si gamer, forsiran si svako toliko kupiti novu jacu brzu karticu. a to kod laptopa neces moci, osim kupiti novi lap ..
inace, ja sam planirao kupiti acer sa najjacom grafickom koju imaju ugradjenu a to je nvidia 8400gs medjutim taj chip spada tek u 4. klasu. cura je kupila toshibu sa ati hd2600 ona spada u 2. klasu, mogu samo reci da tjera sve nove igre na high...
tako da vjerojatno odustajem od acera, osim ako ne izbace uskoro model sa jacom grafikom
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Acer sa GF8600GT 512MB http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=28916
cijena je 9200kn u M-Computers
Bookmarks