6300 jeste najbolja,ali je baterija i najslabija u ovoj konkurenciji.ako ti je vazna baterija i funkcionalnost,onda uzmi 6151.
Dakle mozda je malo cudna usporedba jer su razlicite cjenovne kategorije ali trazim nekakav best buy od navedenih...
Ono sto mi je najbitnije: kvaliteta ekrana, tipkovnica i trajanje baterije...
6080
+ izgled
+ cijena (498kn Simpa paket)
- kamera
- nema BT
6151
+ cijena (oko 800kn u oglasniku)
- velicina ekrana
3110
u principu isto kao i za 6151
6300
+ najbolja po funkcijama od navedenih
- nema blitz (za tu klasu i cijenu bzvz; oko 1300kn oglasnik)
- cujem da je baterija dan do dan i pol
Slobodno napisite svoja iskustva s nekim od navedenih....
6300 jeste najbolja,ali je baterija i najslabija u ovoj konkurenciji.ako ti je vazna baterija i funkcionalnost,onda uzmi 6151.
^^vidim da je vecina ovih 6151 iz oglasnika kupljeno u VIPu sa Vodafone sw-om... Jel ima kod lokalnih unlockera cisti sw s obzirom da mob nije dugo kod nas...
Ako kojim slucajem budes kupovao u oglasniku pogledaj 6233 koji je strava telefon(2 mpx bez bilica jedina veca mana) i imas ga za oko 1000 kn.Sto se tice ostale ponude uzeo bih 6151 iz razloga kao i vepar...
zasto 6300 kad za manje para dobijes 6233(jedino sto je deblja) , koj je i bolji u funkcijama...baterija odlicna, tipkovnica najbolja od svih mobitela...sve sto si naveo je na ovom najbolje, reza ekran i sam je zadovoljavajuc...best buy ili 6080 koja nema nis,osim za pozive i sms, al je jeftina..
bio nekad oglas...
6233 sam izbacio jer ih je vecina kodirana/brandirana na Tmobile, a ja sam VIPovac6234 sam takoder gledao ali mi se ne dopadaju ta dva telefona (izgledom)...
Na tvom bih mjestu uzeo 6151. 6300 ima preslabu bateriju, s tim da je znacajna prednost nad 6151 bolji ekran, a 6300 ima i kameru vece rezolucije (2 Mpx u odnosu na 1,3 Mpx) te je ljepse dizajnirana (makar je to cisto subjektivno). Prednosti 6151 su vise interne memorije, IC port, snaznija baterija, podrska za 3G mreze i svakako niza cijena. Tipkovnice oba modela su ugodne za rad, tako da oko tipkovnice ni u jednom slucaju nema problema.
na 6300 tipkovnica i nije bas sjajna,a na 6151 je dosta bolja pa i s te strane 6151 ima prednost.
Kupljen w810![]()
Slucajno se pogodilo tak da sam odustao od Nokie...
Sto se mene tice moze![]()
Bookmarks