ne znam, meni normalno otvara u firefoxu
Šta da napravim, neće se otvoriti Gmail u Firefoxu ?Dali je tko imao i rješavao takav problem,te na koji način ?U Inernet Exploreru7 se Gmail otvara za sad bez problema i ne treba niti duže čekati,dok se je i prije u Firefoxu Gmail dosta brzo otvarao a sad je nastao problem.Molim znalce za pomoć tu na ovom postu!
ne znam, meni normalno otvara u firefoxu
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
instaliraj si firefox optimizer, pa onda probaj
meni na firefoxu normalno otvara
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nema to veze sa Optimizerom.
@zadresar: koju grešku ti izbaci? Opiši problem malo bolje. Ako si u zadnje vrijeme čačkao sa ekstenzijama, probaj ih isključiti i provjeriti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ili probaj obrisati cookise u Firefoxu.
Pojavljuje se ovaj tekst.Probao sam instalirati Optimizer-a ali i dalje isto....
Evo to se pojavi i sad čekaj ičekaj ali ništa ....šta sad?
Učitavanje...
Čini se da ovo traje duže nego je to uobičajeno.
Ako koristite sporu vezu s Internetom, možete čekati malo dulje da se završi učitavanje ove stranice, ili za sada jednostavno koristite osnovni HTML prikaz.
Ako koristite uobičajenu vezu s Internetom i obično nastavite nakon ovog koraka učitavanja bez ikakvih problema, osvježite ovu stranicu u pregledniku. Ako i dalje budete imali poteškoća pri učitavanju svog korisničkog računa, posjetite centar za pomoć kako biste pronašli informacije za rješavanje problema.
jesi li možda stavio u firewallu da ti blokira cookie? možda ti je zbog toga...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Nisam dirao postavke;desilo se samo od sebe...neznam čudni poblem
...rješen problem...trebalo je nadograditi stariju verziju:/)..nisam utoku baš s tim stvarima(glup sam j...ga) ... svejedno hvala ljudi na savjetima!
Bookmarks