hm... meni se to događa ponekad
kad oćeš otvorit ovu stranicu treba ti pol sata a nakraju je ni ne otvori?
Nešto mi ne valja s kompom kad je na netu. Naime, TOLIKO je spor da je nevjerojatno. Ponekad čak ni ne učita stranicu pa ga ugasim, pa opet itd. Na forumu mi se (čini se) neki moji postovi ne pojavljuju a neki se pak duplaju! Neznam koji mu je vrag iako sumnjam na spyware. Dok ADSL ne dođe do mog kvarta morat ću živjet sa 56k vezom...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
hm... meni se to događa ponekad
kad oćeš otvorit ovu stranicu treba ti pol sata a nakraju je ni ne otvori?
I ja sam u posljednje vrijeme imao problema sa otvaranjem foruma i nekih drugih stranica dok mi je npr. VIP ili BUG otvorilo istog trenutka.
pa tak i ja
mislim da je to zbog ovog kaj su mjenjali server il tak već nekaj
Ali ja nisam mogao pristupiti ni drugim stranicama koje nisu imale veze sa mobilom
meni je samo štekao na mobilov forum
To jer su mijenjali server. Čak su i postevi nestajali.
da primjetio sam da su neki postovi nestali...
maraschino - PTICICA
meni sve savrseno radi ;-)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Znači nisam jedini s tim problemom. Killa- no comment![]()
Vi koji imate modem- koliko vam piše da vam je brzina neta kad se spojite? Meni je uglavnom 40kbps, sad je 42 ali zar nebi trebalo biti 56?
nema nitko 56 kolko ja znam to je iluzija u ugovoru HT-a najviše sam videl 52 ko0d cure, da ti olakšam ja se spjam na 28kbps....![]()
A o čemu ovisi ta brzina? Samo 28? Čovječe kak to preživiš?![]()
o centrali na koju si spojen, udaljenosti od centrale, stanju kablova, od onih od centrale do tvog stana, pa do onih koji su kod tebe od uticnice do modema, kvaliteti modema, polozaju veneru u odnosu na saturn i sl.
moja max. je 50.6kb to je najčešće, samo sam se jednom spojio sa 44.0kb, to mi je bilo najsporije
Meni je uvijek 115.2 kbpsKoji god operativni sustav stavio, uvijek mi to piše, a imam obični 56 k modem...
![]()
pa jel brzo barem onda ak pise 115.2kbps?
Ma vraga, sporo je ko mrtva mačka, pretpostavljam manje i od 46 kbps ponekad...
ha, ha, nest nisi dobro instalirao... ha ha
ja mislio sad ćeš reć full brzo
Meni je spor svaki put kad zapuše južina!![]()
trenutno nemam inspiracije...
Meni sad samo 34. Koje sranje, užas živi. Nemrem taj ADSL dočekat...
..ja sam na PGS-u ( uređaj koji se postavlja u uvjetima nedostatka parica, tako da u kvartu na broj parica pocicaju što veči broj tel. brojeva-ali ne dobivaju na linijama i kad bi svi hteli razgovarat u isto vrijeme, nebi mogli, uređaj radi analogno) i imam tri broja- dve linije doma, a kak se preživljava? teško, nekad nemam volje ni ič na forum...Poslao: Hrc
A o čemu ovisi ta brzina? Samo 28? Čovječe kak to preživiš?![]()
![]()
Uff... A plaćaš punu cijenu modema ili?
joj ja imo problema sa kompjuterom ovih dana... nesto se zamrzavo... u servisu mi rekli da reinstaliram windows... ja tako i uradio i vise od 2000 pjesama nestalo i sva ostala sranja koja sam imo.... zato je sad brz ko munja![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks