Ja sam dobio svakakvih ali sam napisao jednostavan i SEND TO ALL!!![]()
jel netko dobio,ili poslao kakav dobar sms za Bozic?
Ja sam dobio svakakvih ali sam napisao jednostavan i SEND TO ALL!!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
daj napisi koji...ja imam jos par ljudi kojima nisam poslao,a bio bi redIzvorno postao Symbian FAN
![]()
samo nemam idejama ne bi bas ono najednostavnije
Neka ti svjetlost ovog dana obasja dušu i ispuni je najd ivnijim osjećajima … Neka ti Bog podari sve što nemaš, a sačuva ono što imaš i voliš Želim ti Čestit iBlagoslovljen Božić
evo ti jedan kaj sam ja dobila
Nevalja pretjerivat s tim porukama da se izgubis u svim ti dobrim zeljama
Napišeš : Sretan i blagoslovljen Božić i ko bog
al evo ti jedna:
Ova poruka zrakom juri jer danas joj se opsno zuri!Da prenese tebi i tvojoj obitelji sve najljepse zelje i ove moje rijeci koje ti sretan božić žele!![]()
Zadnji uredio Negativac : 25-12-2006 u 18:41
Svoje misljenje dijelim s negativcem da ne treba pretjerivat s tim poruka,a takoder sam dobio poruku onoga sadrzaja *ova porukica zrakom juri...*
ova mi je bila zabavna:
"Sorry, saonice su mi koma, sob mi je high, zato ti nisam upao niz dimnjak znaj, pukla mi je s darovima vreća, ali ti ipak želim Sretan Bižić i da te prati sreća!"
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
...je bas je dobra..foraIzvorno postao nijala
![]()
daj ajde ja svojim prijateljima šaljem poruke tipa "konju sretan ti božić, čestitaj i mami" i sl...
ili "smrade čestit božić"
![]()
Seriously?
ja sam jako maštovita. ja šaljem poruke u stilu: "sretan božić", "sretan rođendan", "sretna nova godina"...jedino ponekad dodam smajlića na kraju.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja nemam potrebu za slanjem božićnih čestitki putem sms.
na ponoćku idem sa najboljim prijateljima i tamo im čestitam
iza idemo u birtiju tamo vidim poznanike pa i njima čestitam
ujutro čestitam rodbini i roditeljima
tokom dana čestitam ljudima koje nisam vidio ni na ponoćki ni u birtiji i onima koji nisu došli u mene doma čestitat božić i počastit se
a ljudima koje nevidim na ponoćki u bircu koji nedođu do mene doma ili one koje ni u gradu popodne nesretnem njima pošaljem sms tipa sretan božić smradu/mačko!!!!!!!
BTW SVIMA SRETAN BOZICH!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
da da, to je ta poruka !Izvorno postao Compov
![]()
![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
i ja,to je originalnoIzvorno postao nijala
![]()
Meni se neda pisat poruke duge,sam napisem sretan bozic i tak.Cavtat slazem se s tobom.Ko meni cestita ja cu i njemu.![]()
Ja moram polako smišljati ideje.
Oživljavanje ovog topica je počeloooo!!!
Ho-Ho-Ho!!!
Da, sad ni je ho ho ho nego ha ha ha
silva imaš pm
Ispričavam se ako je netko bio uvrijeđen sa H*H*H*, ali ne razumijem zakaj?
Pa kak ide Djed Božićnjak?Ha-ha-ha?
Bila je jedna poruka na engleskom,al sam zaboravio kako ide...
Otprilike:
Merry year and happy new...
Happy year,and Christmas merry...
Merry happy and Christmas...
Happy Christmas,and year...
FUCK! U know what I mean!
Nije ovako isla,ali U know what I mean!
Jos sam imo na Nokii neku japansku s onim njihovim "slovima" (citaj crtezima),a na kraju samo imam 2006 od simbola koji se mogu procitat. Znaci hrpa tih nekih slova i na kraju 2006,sto bi trebalo znacit: Sretan Bozic,i sretna nova 2006-a...![]()
sretan bozic tebi i tvojima od mene i mojih, to je moja univerzalna- za svaku priliku i blagdan
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks