evo da se rasprava preseli ovdje.
edit by coma_zgb: zezno sam se oko naziva, pa je bilo neke rasprave koju sam sad pobrisao i pocinjemo ponovo.
reci dojmove, izgled funkcije...
evo da se rasprava preseli ovdje.
edit by coma_zgb: zezno sam se oko naziva, pa je bilo neke rasprave koju sam sad pobrisao i pocinjemo ponovo.
reci dojmove, izgled funkcije...
Zadnji uredio coma_zgb : 13-02-2004 u 00:58
Ispravak prihaćen
da se vratim na temu. Gledam već par dana slike CX65 i sviđa mi se, jako mi se sviđa. Funkcije su mu za C klasu u redu, čak i malo više od C klase. Valjda je zato taj X. Ako mu cijena bude prihvatljiva uz SX 1 to je vjerojatno moj novi mobitel.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni se isto cx dopada i dizajnom i funkcijama. stvarno mislim da kad dođe u prodaju da će biti super prihvaćen (naravno ovisno o cijeni)
maraschino - PTICICA
X je zbog kamere.
kak znas? pa onda ce svi u buducnosti imati x u sebi?!?!
pa svi novi mobiteli ce uglavnom i imati kameru integriranu...
zasto milis da je to zbog kamere? pa i mc60 ima integriranu kameru...
maraschino - PTICICA
st55 ima kameru a nema x...............
nadam se da to x samo neznaci da je opet neka nova firma radila za siemens.........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
I kada ce taj mobitel doc do nas?
cx? pa najavljen je za drugi kvartal ove godine, znaci, mogli bi ga ocekivati kroz mjesec, dva...
maraschino - PTICICA
...što se vrlo lako može protegnut na godinu dana, kao s sx1...
ali mislim da nece, jer cx ne donosi neke velike tehnološke novosti pa da ce imati problema pri implementaciji i uvođenju u prodaju...
maraschino - PTICICA
ma on je naravljeni model, on moze odmah u prodaju da imaju dovoljno primjeraka, a sx1 nije izlazio jer nisu mogli rijesiti bugove
kod sx-a je bio problem procesor, budući da on ima dosta brži procesor nego nokijini modeli koji koriste symbian serije 60 i tu je bio najveći problem. Jednostavno nije bio kompatibilan...
maraschino - PTICICA
Hmmmmmmmm...
Pa kakav procesor ima SX1, a kakav npr. 6600 koji mu je glavni konkurent
...vi sad o SX-u,a radi se o CX-u...jel se zna kolka će bit cijena,jel ko našao na netu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da je coma nesto pisao o tome, oko 200-ak eura
maraschino - PTICICA
300-330 kolko se sjecam, 200 je ipak premalo, to sam cuo, neznaci da je to istina
Cijena ovisi i o tome kaj će konkurencija izdat do izlaska. Još malo pa će se znat, a sve drugo je nagađanje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pricekajmo do cebita, sigaran sam da ce se onda nesto vise znati
maraschino - PTICICA
Ma moze njemu bit cjena kad izadje velika, al u siemensa brzo cjena pada a sto se tice X-a ja mislim da ni oni nisu vise znali koju ce oznaku stavit
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
treba izaci siemens SLR koji ce biti neka zvijer, to bi bilo dobroinace mislim da ce u hr cijena cxa biti oko 2300-2500, sto je jako dobro
E jel vani taj mob došao?npr. u njemačku, austriju..
evo ovdje se već nudi ovaj; po meni jeko dobar mobitel srednje klase za 265 Eura. Mislim da to nije pretjerano velika cijena..
Sto vi mislite?
http://www.club-siemens.com/shop/ind...get=front.html
maraschino - PTICICA
Bookmarks