Pozdrav svima ,
danas ili sutra kupujem digitalac i u dvojbi sam dali kupiti preko oglasa sony w55 ili u hg spotu canon a550 za 1 000 kn jer mi je to nekakav limit kaj se tiče love.Može li kakav savjet jer do sada nisam imao digitalac.
Pozdrav svima ,
danas ili sutra kupujem digitalac i u dvojbi sam dali kupiti preko oglasa sony w55 ili u hg spotu canon a550 za 1 000 kn jer mi je to nekakav limit kaj se tiče love.Može li kakav savjet jer do sada nisam imao digitalac.
Nemoj zaboraviti da ti za Canona trebaju još i baterije i punjač i kartica. Za Sonyja trebaš samo karticu (koja je nešto skuplja). Ali cijena baterija i punjača je cca 150-300kn, ovisi kakav kupiš, a onda si već blizu novog W55, pa razmisli....
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
Opaska zbozica definitivno stoji.
Sony je pogonjen Li baterijom koja se puni kao one na mobitelima (uz aparat je isporucen i punjac) tako da nema daljnjih ulaganja po tome pitanju. Canon je pak pogonjen AA baterijama, sto znaci da je potrebno dokupti AA punjac i barem dvije (a naravno pozeljno i cetiri punjive baterije), Sa tim ulaganjem dolazimo do cijene modela W55.
Memorijsku karticu moras kupiti i za jedan i drugi aparat (osim ukoliko sa W55 preko Olgasnika prodavatelj vec ne isporucuje neku dovoljnoga kapaciteta).
Performanse ova dva modela su vrlo slicna. Ono sto W55 sini skupljim je osjetno manje kuciste, sto ga svrstava medju ultra compact aparate (sto je u ovoj klasi pozeljno i da tako kazem "dodatno" se placa).
S obzirom na klasu u kojoj kupujes, da se nalazim u tvojoj dvojbi, vjerujem da bi odlucio u korist W55 modela, kupio ovaj preko oglasnika ili novi.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala , tak će i bit ,najvjerojatnije w55 i to si sad nekak mislim da ipak još malo pričekam jer dolazi Božić pa će sigurno bit sniženja.
Bookmarks