riječ je gospodnja
NOD32
Za koji bi se antivirus moglo reci da trosi najmanje resursa, tj. da komp najmanje osjeti njegov rad?
Koji ga najmanje usporava?
Trenutno koristim BitDef Antivirus Plus v10, moram priznati da je dobar, ali sto usporava laptop, to je strava...recimo, homepage na IE7 mi je google...kad je ukljucena kompletna zastita, pocetnu stranicu mi otvara po 15-20 sekundi...kad iskljucim AV, otvori je za 3 sekunde...tako isto usporava i sve ostalo....
Koji bi mi AV preporucili, obzirom da mi konfiguracija na laptopu nije neka bajka...
pozdrav svima
riječ je gospodnja
NOD32
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Nod 32 niti neznaš da ga imaš
Jedino koji put na startupu zna potrajati 2min dok se digne al to je rijetko
Panda takodjer malo zauzima resurse.
NOD32 definitivno.
Ak kome treba neka mi se javi na pm![]()
To ti sve ovisi koju konfiguraciju imas.
Ja imam Bitdefendera i jako sam zadovoljan s njim.
također NOD32 ne osjeti se da radi
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Nod 32 je dobar ali kad upalis komp pusti ga 5 min da se sve napravi...bar je tak kod mene...
I moj glas ide NOD-u. Kod paljenja nisam nikad imao problema ali sam čuo da mu nekad treba koja minuta.. U radu ga stvarno ne osjetiš, jedino što se primjeti je updejtanje kad skine nove definicije. Btw updejtovi su mali i redoviti.. Koristim ga preko godine dana i nemam nikakvu namjeru mjenjati ga![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
nod32 koji radi po principu:
bolje spriječiti nego lječiti...
uz njega koristim već 3 godine externi hardware firewall i nijedan upad niti virus nisam pokupio
Nod32 po meni najmanje trosi u odnosu na ono kolko radi![]()
Moj AVG ko da ga nema na kompu. Cuci neprimjetno u mraku,a kad se pojavi neki vajrus i sl.,on skoci i ugrize ga za vrat,tako da ovaj jadan nema kad ni prdnut... Nema zaj******* prilikom startupa i sl... Nod = nula bodova (imao sam ga i nikad vise) jednom je popustila brtva i uso mi trojanac i napravio velki shit,tako da... AVG rulz!
Meni je Kaspersky za sad u redu...
NOD 32 Vec 4 godine i nijedan virus nije usao samo redoviti update i nemas problema!!
sto se mene tice mcafee security centar 2007, ne osjetim ga.
Bookmarks