Ma okani se tog FS Caller-a. To je šugav program. Ako ne uspiješ ništa drugo formatiraj mobitel. To uvijek pomaže
Molim pomoć i to što hitniju jer stvarno ne znam što ću. Sve mi se čini da ja otvaram najviše novih tema s problemima oko SX1.
Danas nakon što sam malo koristio kameru, pokušao sam nazvati nekoga. Kako se ta osoba nije stigla javiti, ona me je malo kasnije nazvala natrag. Mob mi je vibrirao, nije zvonio, a ja se nisam mogao javiti. Ne bi reagirao na tipke. Mislio sam da je opet stvar u FS Calleru 2 koji mi je već jednom prije radio probleme. Kada sam došao doma, updateao sam FS Caller na 2.07 verziju i opet ništa. Isti problem. Primam poziv, ne piše ništa na displayu, ne zvoni, samo vibrira, a ja ne mogu odgovoriti na poziv. Help, dovraga! U čemu je problem. Maknuo sam FS Caller i svejedno ista stvar. Pozive mogu upućivati, ali s dolaznim ne mogu ništa. Prijedloge molim.
Isto tako kad u FS Calleru nekom broju iz imenika pridodam sliku, kod poziva s tog broja izbaci mi onu "anonimus" siluetu, napiše "Not found" i ne mogu se niti javiti, niti prekinuti poziv.
Hvala.
Formatiram? Da prebacim sve kontakte, slike i ostalo na komp prije formatiranja?
Daj mi plz napiši ukratko kako da uređaj formatiram ,jer vidim da mogu samo memorijsku karticu formatirati.
Zadnji uredio Sljaka : 31-05-2004 u 22:14
Resetirao sam telefon na tvorničke postavke i sad je sve okej. Nadam se da će tako i potrajati. Hvala, enivej!
to se i meni desilo par puta. nije mi fs caller bio problem jer ga i nisam imao instaliranog, ali neki od programa sigurno je, pa sam ga formatirao sa *# i crvena slusalica i onda je sve ok. samo moras ponovo ubaciti programe koji su bili u mem. telefona
maraschino - PTICICA
Par puta?! Ajme.... nadam se da mi se neće nešto slično dogoditi.![]()
ma svi su ti programi u kurcu zato kaj su "krekirani" i bolje
je ništa ne stavljat na mob osim par provjerenih izuzetaka....
No krasno...
I evo, opet danas same problem. I ponovo sam ga morao vraćati na tvorničke postavke. U čemu je problem? Zašto se to događa? Sjećam se da kad sam ga vraćao na tvorničke postavke i kad mi se resetirao kod podizanja izbacio je neko upozorenje uz Black List. Sada sam ga maknuo pa me baš zanima bude li se to ponovilo. Na kraju ću morati deinstalirati sve programe. Ma fak!
Poslao: cyberphere
Nema to veze sa crackanim programima nego sa nekompatibilnosti. Ja sam recimo instalirao jedan program za odbijanje neželjenih poziva i gad mi je odbijao sve pozive. I ja ga uninstaliram a ono još uvijek odbija. Popizdio sam onda i formatirao mob i od tad sve radi
![]()
![]()
![]()
@frish-KI
Nemoj ga samo vratiti na tvornicke postavke, nego formatiraj mob, pa stavi samo neke programe koji ti bas trebaju...
maraschino - PTICICA
ma to je prokleti problem,kaj se napališ kak ćeš imati milion programa i onda ih pomećeš po telefonu a pola njih uopće i nije kompatibilno sa njim...... i tako ga samo zagušiš i zato se i događaju takve glupe stvari,jer ne pita tebe uzalud mob da li želiš instalirati program iako nije kompatibilan sa i odobren od strane siemensa.......pa tko voli nek izvoli sami smo si krivi za takve stvari........
ma vecina tih programa radi bez problema...
maraschino - PTICICA
ma radi ne kažem da ne radi ali naša pohlepa za 100 programa
rezultira stavljanjem svakakvih na mob koji ga sjebu....
* # i crvena slušalica ne rade ništa, naravno. Kad pristisnem crvenu slušalicu sve se briše s ekrana. Dajte mi objasnite kako da ga formatiram u slučaju da mi ponovo radi probleme.Poslao: 3aTmr
@frish-KI
Nemoj ga samo vratiti na tvornicke postavke, nego formatiraj mob, pa stavi samo neke programe koji ti bas trebaju...![]()
I NARAVNO da mi opet radi sranja. Kad me netko nazove čuje se poruka da je uređaj nedostupan, isključen ili takvo nešto, a meni fala bogu, mob ne zvoni. Dajte mi recite kako da ga formatiram. I ako je moguće da informacija nije najšturija. Ne znam, pa kaj onda?!![]()
Pretpostavljam da će mi se onda svi kontakti, alarmi i podsjetnici na mobu izbrisati, rajt?
Mobitel ti mora biti UGAŠEN da bi ga formatirao. Dakle kad ga ugasiš, stisne *# i crvenu tipku odjedanput i malo zadržiš i onda ce se formatirati.
maraschino - PTICICA
UGAŠEN. To je key word. Ajd, sad još nešto znam. Fala!![]()
I totalno mi je žao za taj FS Caller jer mi je ful okej kad mogu preko cijelog displaya vidjeti pozivatelja, a ne onaj thumbnail koji je po defaultu i koji mi skoro ničem ne služi. Zna li itko da li postoji kakav alternativni program ili neku verziju FS Callera za kojeg je provjereno da radi kak spada? I gdje bi ga se moglo skinuti? Ja sam skinuo sve verzije sa Aivanet-a, ali s njima imam gore opisan problem.
2.03, 2.05, 2.07... mislim da su te. Ako imaš skrekiranu verziju koja tebi radi, bio bih ti muchas zahvalan.![]()
ma skini si fs caller sa siemens-ovih stranica koji je BAŠ za SX1 i neces imati problema. a ako ga tamo ne nađeš, javi pa cu ti ga ja poslati
maraschino - PTICICA
Bookmarks