jel si možete poslat sms s www.magic.hr . Meni ne radi, a prije je radilo na simpi?!
jel si možete poslat sms s www.magic.hr . Meni ne radi, a prije je radilo na simpi?!
I meni radi samo na VIP.
meni nece ni na jedne.briem da moras imat akriviran nekakav simpa nesto neznam sta.
opcenito, odkud da posaljem poruku s neta , ne radi mi vise ni icq ???????
možeš slat s mog portala ak si ht ov korisnik. al taj moj portal je šugav i spor.
ma da saljem, s toga al mogu sam 30 na mjesec.sad bi uzo ono da saljem sa vipa al neznam kaj trebam za to mob imam na vipu neznam dalje
ma taj je magic.hr u qrcu malo šalje malo ne, ja koristim moj portal, registrirao sam 3 broja pa imam 60 poruka mjesečno![]()
koliko se ja sjecam magic je nekada slao preko icq-a, dok su se jos mogle slati poruke preko njega na 098 i 091... onda je samo sa 098 radio... a sada..
na vip se salju preko mail-a, a na cronet neznam kako :-)
kolko se ja sjećam magic.hr je prije slao poruke (bile su nekak besplatne), a sada se plaćaju pa je u qrcu![]()
meni radi i sa vip-om i sa simpom za čudo
Mostovi okruga Peščenica
pa na vipu ima svaki dan 15 besplatnih sms-a, kaj to nije dovoljno?....ICQ radi samo sa cronetom pod uvijetom da je osoba kojoj se šalje u kontakt listi i da je ICQ korisnik.
eeeej 15 poruka na dan??? ma da? kak to jel moram bit sam korisnik vip mija?to mi je tata to bi se dalo sredit
....pa da, imaš 5MB web prostora, 2mail adrese, besplatnu obavjest o pristiglom mailu na mobitel putem sms-a, 15 sms poruka na dan besplatno... i to je to, samo se registrirajal mraš prijavit svoj vip broj ili od tate
![]()
ma moze!i mama i tata mi imaju vip , bice poruka
de reci di to jel na www.vip.hr il sta?
fakat ajd pliz reci adresu di da se to prijavim na vip.hr nece
jel to moraš biti prijavljen za VIPonline
da... kombiniras vip.online s brojem mobilnog telefona i onda to imas. ne znam jel imas samo ak si vip.online, mislim da ne... brija je u tom kombiniranju telefona s vip.onlineom pa kao imas jedan prepaid racun za oboje (pri tome naravno ne moras koristiti ISP usluge...)
a ja imam to prijavljeno na starog, jel ja mogu kako napraviti svoju mail adresu i da meni stize obavjest na mob?
moraš svoj broj prijaviti na vip online, na njega če ti stići lozinka za daljnju registraciju....slijedi postupak i to je to
https://prijava.vip.hr/servlet/welcome_online.jsp
cek sad nisam svatio jel mroam bit korisnik vip onlinea?hja to nekak nisam
pa tu se prijavljuješ!, uzmi od tate mob>počni sa registracijom>odaberi uslugu "bez pretplate">ukucaj lozinku koja ti je došla na tatin mob>ispuni kaj traže i možeš u svoj mailbox sa svojom lozinkom i usernameom.Sve to niš ne košta, naravno dalje češ koristit usluge svojeg ISP-a kojeg si i do sada koristio (carnet ili kaj več imaš) i sve ti je badava.
ahaaaaa!kuzim...a talozinka kak to dode moram nazvat sluzbu za korisnike il kaj?
hebeš ti mene a?, pa prati proces prijave!!!!!, ljepo ti sve piše (nemoraš zvat nikakvu službu) upotrijebi malo od svoje koncentracije i uspjet češ..
je al on mene žica VIPonline bon
evo vidis tomo.daj budi maloi strpljiv
@tomo koje da podatke unesem? necu ja svoje podatke davati! jel mogu nesto smuljati?
Bookmarks