JEl je moguce kako na tom mobu ograniciti da uzima datoteke vece od 3 Mb jer update sam Music player i on je ubacio sve zvukove s extencijom mp3 i onda slusas muziku i odjednom ona sranja za zvukove !!?? HVla punoooo
JEl je moguce kako na tom mobu ograniciti da uzima datoteke vece od 3 Mb jer update sam Music player i on je ubacio sve zvukove s extencijom mp3 i onda slusas muziku i odjednom ona sranja za zvukove !!?? HVla punoooo
Uvijek stisni <Yes>
najlakše je da si napraviš novu playlistu, ili jednostavno sve mp3ce (koje slušaš, a ne korsitiš za zvuk zvona) smjestiš u jedan folder i onda u mp3 palyeru odabereš da ti reproducira samo taj folder
to sa folderom je jednostavnije od pravljenja posebne playliste...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e to me je i od prije zanimalo kako tj jel se moze preko foldera pokrenuti PLAYER i onda bi sve igralo !! a ovo da si napravim novu play listu to bi potrajalo jer sam nastancao 1.? Gb zike pa sad ti slozi sve ...
btw: svaki sljedeci refresh Music Playera ce mi ih opet podici ..tako da sam opet na istome !!
Uvijek stisni <Yes>
Pa ne mora ti ih podizati,samo napraviš ovo što je Ico rekao. Svu muziku staviš u poseban folder na kartici,i u Music Playeru podesiš da je taj folder izvor (na 6280 ide Opcije>Opcije reprodukcije>Glazbeni izvor,na 3110 bi trebalo biti tako nešto). Ja također tako radim i sve šljaka
2 balkanac : to na 3110 ne drzi VODU !! nazalost ja to nemogu napraviti...
pozzz
Uvijek stisni <Yes>
Bookmarks