uf finaly......sto kazes jos da mozemo primati ali ok je i ovako![]()
https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...ntries-outside
Jos fali i withdraw, no i sa ovime sa sretan![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
uf finaly......sto kazes jos da mozemo primati ali ok je i ovako![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Krece Se !!!
Forumaš godine :)
hehe...paypal peticija![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
moš mislitIzvorno postao cyber
![]()
Ha čuj, netko je primjetio šta ljudi u Hrvatskoj traže pa i ta peticija je sigurnoj jedan od pluseva!!Izvorno postao jay
Ipak je to biznis tako da se i to nekom debelo isplati.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kada sam ja poslao onu peticiju na paypalov mail javio mi se čovjek da će pratit razvoj petiije...Izvorno postao jay
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
Ne kužim, što nam je omogućeno ovime, samo plaćanje, samo primanje love ili oboje?
samo plaćanje
Ako se netko registrira na PayPal neka ovdje podjeli s nama iskustvo kako je to uradio, i koji su koraci![]()
konačno
EDIT: imam visa elctron na ŽR kod privredne, dali može sa njom, prije sam negdje gledao popis ali se nesjećam, ta kartica odgovara?
Zadnji uredio RedkinG : 13-10-2006 u 14:32
Regao sam se, ono sto su omogucili to i radi (placanje!)
Forumaš godine :)
a sa kojim karticama mogu placati, ovih dana vadim tekuci racun pa me zanima koju karticu da uzmem...
Nemožeš plaćat na netu s debitnim karticama izdanim u HrvatskojIzvorno postao mulder
![]()
Koju onda da uzmem, i gdje da ju izvadim?Izvorno postao jay
Jel može netko ukratko objasnit sistem plaćanja preko paypala? Mislim da se radi o tome da oni izvrše plaćanje putem mog naloga i onda meni naplate taj iznos + provizija tako da je veća sigurnost jer ne dajem direktno prodavatelju(nekoj on-line trgovini npr.) svoje podatke već oni to rade za mene uz proviziju. Ako sam fulao ispravite me tj. ja sam si to tako zamislio - zato molim tko zna ili ima iskustva da malo objasni sistem.
Hvala
Dobro si opisao!Izvorno postao blueled
Pri registriranju daješ podatke o svojoj kartici samo paypalu koji na osnovu iste( Master,Visa,American i Discovery) naplate odmah simboličnu svotu mislim da je oko 1.5 USA$ kojom potvrđuju da si zaista dao prave podatke o svojoj kartici! Pri svakoj kupnji preko neta znači na eBayu i slično gdje se koristi paypal samo oni imaju uvid u broj tvoje kartice preko koje se vrši naplata,znači ti plačaš njima kao posredniku a oni vrše daljnu transakciju do prodavatelja!
tip; prije nego sto krene navala na 'skupocijene' proizvode sa cijenama $9.99-$49.99 procitajte ebay reviews & guides koje su napisali korisnici koji su ili nasjeli na prevaru ili zapravo znaju o cemu pricaju, ako niste sigurni uvijek kontaktirajte sellera za vise informacija... nevjerujte uvijek sta pise u ad-u
neke stvari koje bih preporucio da se nekupuju ni slucajno, su dizajnerska odjeca, accessories, cipele (tenisice i obuca se rijetko kupuje, ali nadje se budala)
uglavnom samo sebe mozete zavarati i kupiti D&G majicu za $9.99 + shipping na cijoj reklami pise NWT (new with tags) autenticna iz italija or 'made in italy' a posiljka ti dodje iz turske, bugarske ili honk konga... isto tako postoje prada, versace, ferre jakne, majice, hlace za $49.99 - $99.99 pa si ljude pomisle ovo cim ovoliko kosta mora da je original... uvijek bas uvijek zatrazite slike etiketa izbliza, ako nedobijete odgovor mozete mislit jeli original... vecina tih fake design odjece ima neke divlje dizajne da su smijesni, preko cijele majice D&G, Emporio Armani etc... isto obratite paznju ako pise 'we do not ship to italy, france, canada' nije to zbog njihove poste jer nekad customs provjere postu iz turske, bugarske pa seller upadne u probleme zbog 'fake prodaje' ...
95% 'Dizajnerske Odjece' na ebayu nije original... napiso sam ovo jer mi je stvarno smijesno vidjet nase ljude ovdje kod mene koje se hvale sa tom fake odjecom sa ebaya, mozda jeste novo ali iz iskustva znam da je bolje otici u importane i kupit nesto sto mozete priustit... ja osobno sam se cudio isto i kupio jednu dizel i dolce&gabbana majicu koje su sada u smecu... ****** nisam znao :donno:
sto se tice nogometnih dresova, to su vecina replika dresovi koji se i u prodavnicama prodaju... ali i to kad kupujete zatrazite vise slika etiketa, informacija...
isto tako obratite dosta pozornosti kad kupujete elektroniku iz azije![]()
dosta ljudi je toliko iscekivalo taj ebay u hrv ali korisnici su ga napravili ono sta jeste sada
Moze primjer kupovine premium acc na rapidshaeru?
E ljudi moji... uskoro google izdaje Gbuy...
To će biti nešta tipa paypal ili nešta tipa kombinacije Ebay + paypal...
samo na google način
E pazite vi sad... Jel se ikad upitate, što google zapravo želi postići?
Ima tolike veze da može imati pristup satelitima koji fotografiraju cijelu zemlju ( google earth ) nudi vam Mail velikih prostora i vjerovali ili ne zaposleni u googlu mogu sigurno čitati vaše mailove...
Sad kad pokrene Gbuy, imat će i pristup svim karticama koj ese registriraju...
Njima kad se prdne, mogu izdvojit milijardu dolara da kupe neke kompanije koje bi možda jednom mogle bit konkurencija...
Mislim, google ima jaako mnogo novaca... a ovih 5 godina imao je toliku ekspanziju razvoja... tak da ono...
Hm, dobro za ljude ili?
Stoga, mi se veselimo paypalu, a postoji mogućnost da kad google pokrene Gbuy kupi paypal... ko zna što će biti, a u tim trenutcima, kad bude, ja neželim da netko tako svemoćan ima moje podatke...
Gbuy postoji već jedno vrijeme, samo pod drugim nazivom... http://checkout.google.com/Izvorno postao Krompirko
nije to to... Gbuy onda ipak planira totalno ubiti Ebay...
ono baš za aukcije,. a ovo je više kao testiranje načina plaćanja u neki mtrgovinama... šta ja znam...
ma u stvari, u 11 mjesecu izlazi pa bumo vidjeli...![]()
@Krompirko
Malo sam offtopic, no mislim da nisi u pravu. Vec postoji stotine kompanija i organizacija koje sve to mogu, a slike koje Google ima su nista naprema razlicitim firmama koji te snimke imaju, no nisu ih javno objavili, poput Googlea.
A i siguran sam da ne moze svaka susa u Googleu procitati moje podatke, nisam toliko naivan da mislim da nitko ne moze, no ne moze bas svatko.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
imam pitanje, kod registracije na payPal-u unosim broj kartice ili broj računa?, dali unosim onaj 4x4 broj ili baš broj računa (11 znamenki)?
- Red-Gsm.net -
Ovo je zamrlo izgleda iskustva bas nisu najbolja?!?!
Bookmarks